Skip to content
12 nov. 2022

Cava sense alcohol? Descobreix el vi escumós sense graduació que està de moda

8e2c24b3-63cc-4de7-801f-1104b4bda00a
Tap de Suro
12 nov. 2022

Categories

12 nov. 2022

La indústria de les begudes no alcohòliques està creixent ràpidament donat que cada vegada més persones decideixen no beure alcohol per motius de salut, estil de vida o motius religiosos. Existeix la cervesa, la ginebra o el vodka i també el vi com a alternativa als productes amb graduació. El Cava sense alcohol en realitat no existeix donat que és un producte que no està dins de la Denominació d’Origen del Cava, no és un terme correcte. Per dir-ho amb propietat, parlem d’un vi desalcoholitzat i escumós que persegueix un sabor similar però sense graduació. És una beguda ideal per aquelles persones que desitgin gaudir de les varietats de raïm del cava i l’elaboració de màxima qualitat, però que no vulguin o puguin prendre alcohol. Transformar les tradicionals begudes alcohòliques en versions sense alcohol està esdevenint una demanda dels consumidors.

En concret, des de Castell d’Or proposem el Sparkling Castell d’Or 0,0% creat amb les varietats: Xarel·lo, Macabeu i Parellada. És un producte viu i afruitat, molt refrescant i amb suggerents aromes tropicals i cítrics. Es conserva tot el sabor del coupage i es manté una bona estructura de bombolla, amb una bona acidesa, però sense alcohol, per tal que aquells que vulguin gaudir de la qualitat dels productes Castell d’Or puguin fer-ho també sense graduació. A més, es tracta d’una beguda versàtil que podem pendre amb moltes propostes gastronòmiques. En particular, proposem per  maridar aquest producte alegre i lleuger amb un aperitiu:  hummus, xips de verdures, torrades de tàrtar de salmó fumat… o bé amanides o menjar asiàtic amb un punt especiat.

 

Elaboració amb la més avançada tecnologia

L’elaboració d’aquest escumós és el resultat de la més avançada tecnologia en el sector enològic i químic. En primer lloc, es fa un coupage amb les mateixes varietats que emprem per elaborar el cava i el vi. Seguidament, es fa servir una tècnica de deconstrucció molecular organolèptica que permet separar les molècules del vi i així extreure l’alcohol. Aquesta tècnica continua amb la reconstrucció de les mateixes molècules que permet tornar a unir-les però mantenint el sabor i els aromes intactes. Obtenim un escumós fresc, agradable i ben equilibrat, perfecte per consumir amb l’aperitiu, amanides o entrants suaus però també amb plats amb un punt especiat o picant. És l’opció perfecta per aquells que no volen consumir alcohol perquè no els agrada, no el toleren o es recomana que no en consumeixin.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging

Es presenten també els estoigs que fusionen la tradició i els orígens amb l’elegància i modernitat de la seva línia   Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible […]

Bloc

Bloc

Quin és el cava ideal per un brunch? T’ho descobrim!

El brunch és un concepte de procedència anglesa format a partir de dues paraules: breakfast (esmorzar) i lunch (dinar). És un àpat que es fa entre les 10:00h i les 16:00h. És un dels imprescindibles de molts països durant el cap de setmana i, […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or