Omet al contingut

El nostre compromís

Fulles

El nostre model va néixer amb la unió de nou cooperatives i s’ha anat ampliant fins a assolir un total de 16, consolidant-se com a organització i model de negoci. El compromís de Castell d’Or implica vetllar per les persones que formen part del procés d’elaboració del vi, del territori i de la cultura agrícola. Treballem per donar resposta a les demandes del consumidor, però sempre tenint present d’on procedim i el valor que té per nosaltres l’agricultura i l’agricultor des del punt de vista cooperatiu.

Igualtat

Igualtat

El pla d’acció d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes té com a objectiu principal integrar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes a la nostra entitat millorant accions o corregint desequilibris detectats, establint accions per prevenir futures desigualtats i garantir l’aplicació del principi d’igualtat d’oportunitats en tots els processos d’empresa

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Proximitat

Producte de proximitat

El nostre model va néixer amb la unió de nou cooperatives i s’ha anat ampliant fins a assolir un total de 16, consolidant-se com a organització i model de negoci. El compromís de Castell d’Or passa per vetllar per les persones que formen part del procés d’elaboració del vi, del territori i de la cultura agrícola. Treballem per donar resposta a les demandes del mercat, adaptant-nos i afrontant els reptes que sorgeixen, però sempre tenint present d’on procedim i el valor que té per nosaltres l’agricultura i l’agricultor des del punt de vista cooperatiu.

Social

Valor social

Castell d’Or té el ferm compromís de vetllar per les persones que en formen part del procés d’elaboració del vi, del territori i de la cultura agrícola. El model empresarial de Castell d’Or es basa en el cooperativisme que busca un repartiment més just de la riquesa tal i com estables l’Organització de les Nacions Unides. Les cooperatives tenen un paper clau en la ruta per a aconseguir un futur sostenible que beneficiï a tota la població. Les cooperatives treballen per aconseguir el desenvolupament sostenible de les seves comunitats mitjançant polítiques aprovades pel seu teixit social. Apostem per aquest model empresarial que contribueix a l’equitat i la justícia social.

Qualitat

Qualitat

La qualitat i seguretat són els eixos fonamentals on es recolza l’elaboració dels nostres productes. Castell d’Or s’ha compromès amb el màxim nivell de qualitat, i com a resultat ha aconseguit la certificació IFS Food v7. Aquesta certificació acredita la qualitat i la seguretat alimentaria.

Les Normes IFS són estàndards globals de seguretat i qualitat uniformes que brinden transparència i comparabilitat en tota la xarxa de subministrament i gràcies a aquest fet Castell d’Or pot acomplir amb tots els reptes de la globalització.

Ecologia

Ecologia i sostenibilitat

  • Apostem per una producció cada cop més ecològica. Entre els nostres objectius per 2025 està la d’aconseguir un 50% de producció completament ecològica segons estableix el Reglamento (CE) no 834/2007 i, en particular, el seu títol III, capítol 4, sobre els requisits bàsics relatius a la producció ecològica d’aliments.
  • Castell d’Or compta amb la certificació del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE), garantint que els nostres productes s’elaboren de manera respectuosa amb el medi ambient i les persones, restringint l’ús de productes químics de síntesi i oferint productes lliures de residus d’aquestes substàncies.
  • Les ampolles dels nostres vins i caves són 100% reciclables. Les característiques d’aquest vidre permeten el màxim d’utilització per allargar la vida del material. El vidre verd AUV és reciclat en un 75% i el vidre OAK en un 88% .
  • Castell d’Or compta amb una planta fotovoltaica de 335 panells solars de 545W de potència cadascun a la seva seu central ubicada a Vila-rodona (Alt Camp). Aquests panells solars distribuïts en 670 m2 del sostre de la planta generen el 40% del total d’energia que Castell d’Or requereix per portar a terme la seva activitat, en total 264.080 kWh diaris. Aquest projecte evitarà una emissió anual de 108 tones de CO2 a l’any a l’atmosfera.
  • Volem donar a conèixer la riquesa natural que s’estén pel nostre territori. La fauna i la flora que conviu amb la vinya, una biodiversitat única que s’estén pels diferents cellers cooperatius que formen part de Castell d’Or. Promovem el compromís de gestionar els ecosistemes terrestres de la manera més respectuosa possible i aconseguir protegir la biodiversitat a través de les cooperatives.
Vegà

Vegà

Els vins i caves de Castell d’Or són aptes per a vegans. És a dir, no s’utilitza producte animal en el procés de clarificació del producte. Tots els caves i vins de la marca Castell d’Or poden ser consumits per persones veganes. Castell d’Or compta amb l’acreditació V-label que certifica que estan elaborats segons uns criteris de qualitat. La V-Label és un símbol reconegut internacionalment per a l’etiquetatge de productes vegans i vegetarians. Per als consumidors, és una referència senzilla i fiable. Amb la V-Label, Castell d’Or promou la transparència i la qualitat en l’elaboració dels seus productes. Els criteris estandarditzats asseguren que la V-Label sigui un segell únic de qualitat per als productes vegans i vegetarians en tota Europa.

Igualtat

Igualtat

El pla d’acció d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes té com a objectiu principal integrar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes a la nostra entitat millorant accions o corregint desequilibris detectats, establint accions per prevenir futures desigualtats i garantir l’aplicació del principi d’igualtat d’oportunitats en tots els processos d’empresa.

Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or