Skip to content
22 set. 2022

Castell d’Or iniciarà la producció amb una nova planta de desgorjament d’alt rendiment

Tap de Suro
22 set. 2022

Categories

22 set. 2022

Aquest nou equipament permetrà oferir una resposta més ràpida i efectiva als clients de tot el món

 Vila-rodona, 26 setembre de 2022.- Castell d’Or iniciarà la producció  nova línia de desgorjament a les seves instal·lacions ubicades a Vila-rodona (Alt Camp).  Aquest nou equipament inclou una línia d’envasat completa d’alt rendiment, qualitat i confiabilitat. La inversió total realitzada en aquesta infraestructura ha estat de 2,8 milions d’euros.

La nova línia està específicament planificada per tal de donar resposta a les necessitats dels nostres clients de manera més ràpida i efectiva, reduint els terminis de lliurament dels nostres productes, millorant així de manera notable el nostre servei i incrementant la capacitat de producció del nostre grup de manera notable.

Amb aquesta nova línia que estarà operativa de manera previsible durant el mes de setembre, l’empresa acumula més de 8 milions d’euros invertits des de l’any 2020 en un pla de creixement que consolida el grup com un dels més moderns i potents productors de cava del seu territori. A les seves instal·lacions compta també amb dues noves plantes per l’envelliment del cava, un espai per centralitzar els serveis de gestió i oficina i un magatzem logístic. En total, Castell d’Or compta amb  15.000 m2 dedicats a la producció, elaboració i comercialització de cava i vi.

 

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del s. XIX i principis del s. XX . En l’actualitat, som un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Des de 2005, a Castell d’Or, seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de categoria Premium.

El Cava Castell d’Or s’ubica a la zona de Comtats de Barcelona, una zona amb paisatges diversos, principalment caracteritzats per belles valls o depressions entre serres no gaire elevades. Amb una llarga tradició com a regió vitivinícola que es remunta a més de 2.000 anys, el raïm del Cava Castell d’Or procedeix de parcel·les que gaudeixen de diversitat de microclimes, a conseqüència de la proximitat a la costa i l’altitud d’algunes vinyes – fins a 750 m sobre el nivell de la mar donen lloc a un cava amb personalitat única. A més la gran extensió de terra que treballen els nostres agricultors, permet una selecció exclusiva dels millors raïms de cada subzona.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging

Es presenten també els estoigs que fusionen la tradició i els orígens amb l’elegància i modernitat de la seva línia   Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible […]

Bloc

Bloc

Quin és el cava ideal per un brunch? T’ho descobrim!

El brunch és un concepte de procedència anglesa format a partir de dues paraules: breakfast (esmorzar) i lunch (dinar). És un àpat que es fa entre les 10:00h i les 16:00h. És un dels imprescindibles de molts països durant el cap de setmana i, […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or