Skip to content
20 juny 2022

CABARET de Castell d’Or, un cava únic per ‘apassionar-se’ amb la vida

Ampolla Cava Cabaret Castell d'Or
Tap de Suro
20 juny 2022

Categories

20 juny 2022

Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el Cava Cabaret inspirat en el moviment artístic nascut a París a finals del segle XV. El cabaret va néixer a París a la fi del segle XV. A diferència de les típiques tavernes de l’època, servien menjar a més de vi. Aquests espais més refinats, es van convertir ràpidament en llocs de trobada d’escriptors, actors, músics o artistes que compartien inquietuds i idees culturals però també les ganes de viure i gaudir del moment.

Cabaret Cava

El Cabaret es va popularitzar definitivament a París a la fi del segle XIX quan aquestes tavernes van obrir les seves portes a espectacles, balls i una estètica transgressora que ha arribat fins a la nostra època. Combinaven la sensualitat, la diversió i una àcida crítica a la moral de l’època que van fer un espai original i únic. El Cava Cabaret buscar recuperar aquesta essència original d’apassionar-se amb la vida, de donar espai als nostres desitjos i viure de manera autèntica. Ens convida a compartir i deixar-nos captivar per la seva elegància i sabor. En aquest sentit l’etiqueta de vellut vermell ofereix una sensació visual i sensitiva diferent. Les bombolles lleugerament cremoses i el carbònic d’aquest cava perfectament integrat juntament amb  el tacte del vellut i el daurat ens convida a traslladar-nos al cabaret de l’època.

El Cava Cabaret és un cava elaborat amb les tradicionals varietats de raïm Xarel·lo, Macabeu, Parellada procedent de collita pròpia. Es caracteritza pel seu color daurat pàl·lid amb lleugers reflexes verdós, molt brillants. Es un cava aromàtic amb reminiscències a fruita blanca i vegetació de sotabosc. Fresc però amb lleugeres notes de torrat i subtil tocs a codony.

 

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del s. XIX i principis del s. XX. En l’actualitat, som un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Units per un objectiu, construir un projecte comú amb valor, amb caràcter, amb tradició… un veritable Castell d’Or, que afavoreixi el desenvolupament dels nostres socis, beneficiaris directes del seu esforç. Des de 2005, a Castell d’Or, seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de qualitat.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging

Es presenten també els estoigs que fusionen la tradició i els orígens amb l’elegància i modernitat de la seva línia   Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible […]

Bloc

Bloc

Quin és el cava ideal per un brunch? T’ho descobrim!

El brunch és un concepte de procedència anglesa format a partir de dues paraules: breakfast (esmorzar) i lunch (dinar). És un àpat que es fa entre les 10:00h i les 16:00h. És un dels imprescindibles de molts països durant el cap de setmana i, […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or