Omet al contingut
20 juny 2022

CABARET de Castell d’Or, un cava únic per ‘apassionar-se’ amb la vida

Ampolla Cava Cabaret Castell d'Or
Tap de Suro
20 juny 2022

Categories

20 juny 2022

Castell d’Or continua apostant per la innovació i la transformació de la seva imatge. Amb aquesta voluntat, presenta el Cava Cabaret inspirat en el moviment artístic nascut a París a finals del segle XV. El cabaret va néixer a París a la fi del segle XV. A diferència de les típiques tavernes de l’època, servien menjar a més de vi. Aquests espais més refinats, es van convertir ràpidament en llocs de trobada d’escriptors, actors, músics o artistes que compartien inquietuds i idees culturals però també les ganes de viure i gaudir del moment.

Cabaret Cava

El Cabaret es va popularitzar definitivament a París a la fi del segle XIX quan aquestes tavernes van obrir les seves portes a espectacles, balls i una estètica transgressora que ha arribat fins a la nostra època. Combinaven la sensualitat, la diversió i una àcida crítica a la moral de l’època que van fer un espai original i únic. El Cava Cabaret buscar recuperar aquesta essència original d’apassionar-se amb la vida, de donar espai als nostres desitjos i viure de manera autèntica. Ens convida a compartir i deixar-nos captivar per la seva elegància i sabor. En aquest sentit l’etiqueta de vellut vermell ofereix una sensació visual i sensitiva diferent. Les bombolles lleugerament cremoses i el carbònic d’aquest cava perfectament integrat juntament amb  el tacte del vellut i el daurat ens convida a traslladar-nos al cabaret de l’època.

El Cava Cabaret és un cava elaborat amb les tradicionals varietats de raïm Xarel·lo, Macabeu, Parellada procedent de collita pròpia. Es caracteritza pel seu color daurat pàl·lid amb lleugers reflexes verdós, molt brillants. Es un cava aromàtic amb reminiscències a fruita blanca i vegetació de sotabosc. Fresc però amb lleugeres notes de torrat i subtil tocs a codony.

 

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del s. XIX i principis del s. XX. En l’actualitat, som un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Units per un objectiu, construir un projecte comú amb valor, amb caràcter, amb tradició… un veritable Castell d’Or, que afavoreixi el desenvolupament dels nostres socis, beneficiaris directes del seu esforç. Des de 2005, a Castell d’Or, seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de qualitat.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Celebrarem la Cursa de Rac1 amb Cava Castell d’Or

Castell d’Or, col labora, per primera vegada, amb la Cursa de Rac1, un emocionant esdeveniment que fomenta l’esport, la salut i el benestar entre la població. La carrera que comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres pel municipi de […]

Bloc

Bloc

Un risotto de tardor amb un deliciós cava reserva

La paraula “risotto” prové de “riso” que significa arròs en italià. Aquest plat típic del país veí basat en arròs amb una base cremosa s’ha popularitzat arreu del món i ha esdevingut un dels plats més versàtils i quasi […]

Club d'Or

Descomptes exclusius, acumulació de punts en les teves compres i altres avantatges.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or