La matinada del 27 al 28 de març se celebrarà la 94a gala dels Premis Oscar 2022. A poc a poc, l’esdeveniment més esperat del calendari cinematogràfic ha anat  revelant algun dels detalls que conformaran l’edició d’aquest any. El lloc escollit tornarà a ser el Dolby Theatre de Los Angeles, que acull aquest espectacle en daurat des de l’any 2002. En aquesta edició, quatre són les pel·lícules que competeixen com les favorites: El Poder del Gos (12 nominacions), Dune (10 nominacions), West side story (7 nominacions) i Belfast (7 nominacions). A més, Javier Bardem, Penélope Cruz, Alberto Iglesias i Alberto Mielgo són els quatre espanyols que també poden ser guanyadors en aquesta edició. Pels amants del cinema és una nova oportunitat de gaudir d’una nit entretinguda i plena de glamur. I no tindrem res a envejar als convidats de la gala, asseguts al nostre sofà amb un maridatge d’excepció per l’ocasió.

 

Des de Castell d’Or, proposem un maridatge de pizza i cava per gaudir de l’espectacle de les estrelles. La pizza pot ser també una proposta gastronòmica de qualitat, un producte en què des de la massa fins als ingredients que determinen el sabor de la pizza siguin frescos i no processats. Podem buscar pizzes artesanals al mercat, a botigues de proximitat o restaurants per emportar, o bé la podem elaborar nosaltres mateixos fent la massa. I per maridar aquesta pizza deliciosa, triem un el Cava Brut Flama d’Or, un cava de guarda amb més de 12 mesos de criança. La seva acidesa equilibrada i el fi carbònic equilibren la cremositat del formatge. El cava té la capacitat de refrescar i potenciar sabors així com crear experiències úniques.

Aquest cava és un coupage de Xarel·lo, Macabeu i Parellada, viu i fresc, amb aromes de flors i fruites blanques de poma o pera i amb una fina i bona estructura de bombolla. A més, aquest cava serà ideal si volem afegir al nostre pla de pel·lícula un aperitiu o una amanida al nostre menú per gaudir de la nit del Premi de l’Acadèmia (Academy Award).