Skip to content
16 febr. 2023

Els caves i vins de Castell d’Or, presents a ProWein 2023 a Düsselford

IMG_20220515_165450
Tap de Suro
16 febr. 2023

Categories

16 febr. 2023

El grup mostrarà totes les seves novetats el seu estand ubicat al HALL11

 

Castell d’Or serà present a la Fira Internacional de ProWein que tindrà lloc entre el 19 i el 21 de març de 2023 a Düsselford (Alemanya). El Grup, format per 16 cooperatives, ubicarà el seu stand A62 al HALL11 amb l’objectiu de dur a terme reunions i accions comercials. Castell d’Or assistirà a la cita amb les seves principals marques com Cabaret, Castell d’Or o Cossetània i donarà a conèixer les darreres novetats del grup.

Enguany, una de les novetats  girarà al voltant del vi sense graduació alcohòlica. Aquesta és una tendència actual del mercat i la Fira li dedicarà un espai destacat al Pavelló 1. Hi ha previst un programa de conferències i taules de discussió al voltant de World of Zero i la gastronomia.  Castell d’Or tindrà presència en aquest espai amb el seu Vi escumós Castell d’Or 0% elaborat amb els mateixos estàndards de qualitat que la resta de productes de la marca.

El CEO de Castell d’Or, Jordi Amell apunta que “la Fira Internacional de ProWein és una oportunitat única per donar a conèixer el nostre cava a un públic molt especialitzat i coneixedor“, i afegeix que “és una oportunitat magnífica per explicar l’origen dels nostres productes, el terroir d’on neixen i la filosofia que hi ha darrere Castell d’Or“. ProWein és, actualment, l’única fira comercial internacional que cobreix el mercat mundial i ha esdevingut un dels esdeveniments més importants del sector.

Les més de 5.500 empreses expositores procedents de més de 60 països es distribuiran en 13 pavellons firals de Düsseldorf, els quals s’estructuren clarament per països i regions. Pel nombre d’expositors, els principals països són Itàlia (més de 1420), França (al voltant de 1100), Alemanya (uns 700), Espanya (650), Portugal (més de 360), Àustria (més de 260), l’Argentina (més de 120) i Grècia (més de 100). ProWein és un dels principal esdeveniment del sector i la plataforma perfecta per excel·lència per a establir contactes i descobrir noves tendències i productes.

 

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant.  Actualment, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging

Es presenten també els estoigs que fusionen la tradició i els orígens amb l’elegància i modernitat de la seva línia   Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible […]

Bloc

Bloc

Quin és el cava ideal per un brunch? T’ho descobrim!

El brunch és un concepte de procedència anglesa format a partir de dues paraules: breakfast (esmorzar) i lunch (dinar). És un àpat que es fa entre les 10:00h i les 16:00h. És un dels imprescindibles de molts països durant el cap de setmana i, […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or