El grup format per 16 cooperatives continua amb la promoció de la seva marca i productes en fires especialitzades de tot el món

 

Vila-rodona, 14 de 2022_ Castell d’Or serà present a la Barcelona Wine Week que tindrà lloc del 4 al 6 d’abril de 2022 al Palau de Montjuïc de Fira de Barcelona. En particular, Castell d’Or, que serà present al hall 8 del recinte, mostrarà les seves novetats i propostes en un esdeveniment que ha estat aturat durant dos anys a causa de la pandèmia. Castell d’Or continua amb la ferma aposta de promoció internacional que té previst per tot aquest any en què es realitzaran diferents missions comercials a salons i fires especialitzades per tot el món com Prowein a Alemanya o als Estats Units.

 

Barcelona Wine Week

El CEO de Castell d’Or, Jordi Amell, apunta que “és una bona notícia recuperar espais com els que ens facilita la BWW per promocionar i apropar els nostres productes a professionals i consumidors, i per això, apostem per aquest escenari per tal de presentar algunes de les novetats i propostes que hem desenvolupat recentment i que tenim moltes ganes de mostrar“. La BWW serà el primer certamen de l’any 2022 tant a Espanya com als principals mercats internacionals d’un sector que dona senyals de recuperació a nivells anteriors de la pandèmia.

Barcelona W

La Barcelona Wine Week fomentarà oportunitats, obertura de nous mercats i networking entre professionals. El programa inclou trobades comercials i centenars de compradors internacionals interessats en el vi espanyol. La Fira acollirà tendències com l’enoturisme 4.0, la digitalització i la innovació en el sector. Amb la participació esperada de més de 600 cellers i la pràctica totalitat de Denominacions d’Origen, Barcelona Wine Week 2022 és actualment l’aparador més gran de promoció internacional per als vins espanyols.

 

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona,  Montsant i Costers del Segre. A hores d’ara, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.