Skip to content
10 nov. 2022

Castell d’Or, patrocinador oficial de la Gran Festa de la Calçotada de Valls

Tap de Suro
10 nov. 2022

Categories

10 nov. 2022

Castell d’Or dona suport a la 41a edició de la Gran Festa que se celebrarà diumenge 29 de gener del 2023

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls va donar el tret de sortida a la campanya de promoció de la Gran Festa de la Calçotada 2023 i a la temporada de calçotades, juntament amb l’Ajuntament de Valls, els dos patrocinadors de la Festa, la IGP Calçot de Valls i la Cooperativa Agrícola de Valls. L’acte ha servit per presentar la nova imatge gràfica de la Gran Festa de la Calçotada 2023 i per reafirmar la confiança dels seus patrocinadors oficials: Salses Fuits i Castell d’Or. D’aquesta manera, ambdues empreses del territori tindran presència destacada com a espònsors oficials en les campanyes de promoció de la Calçotada, donant suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya.

L’acte també ha servit per presentar alguns canvis i novetats de la Festa de la Calçotada, que se celebrarà diumenge 29 de gener del 2023. Els tiquets per a la degustació popular es vendran, com cada any, a l’Ajuntament de Valls, a la plaça del Pati a l’Instiut d’Estudis Vallencs i a les cabines de l’ONCE (situades sota la plaça dels Quarters i la Font de la Manxa). Com a novetat, les degustacions s’hauran de recollir a la Cooperativa Agrícola de Valls. D’aquesta manera es preveu descongestionar el centre de la ciutat i crear rotació de visitants. L’espai s’habilitarà amb graelles per coure els calçots i la carn, amb taules per degustar l’autèntica calçotada, i amb música d’ambient.

D’altra banda, Cambra i Ajuntament de Valls, organitzadors de la Festa, estan treballant en la marca Calçotada Sostenible, un projecte que va quedar paralitzat amb la Covid-19 i que de cara a l’edició d’enguany vol potenciar-se i posar-se en pràctica per unes calçotades més reutilitzables i amb menys residus. Finalment, també s’està treballant en el distintiu “segell de qualitat calçotada de Valls” que la Cambra de Comerç de Valls vol impulsar amb la IGP Calçot de Valls. Com a novetat també es crearà l’experiència gastronòmica amb la DO Tarragona “Maridatge de calçotades” amb vins i caves del territori.

L’acte s’ha realitzat a la sala Alt Camp de la Cambra i ha comptat amb el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira, el secretari i gerent de l’ens, Rafel Castells i Carles Solé, respectivament; l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré; els dos patrocinadors de la festa, el president de Castell d’Or, Adrià Rabadà, i el gerent de Salses Fruits, Francesc Sans; el president de la IGP Calçot de Valls, Dalmaci Clofent; i el president i gerent de la Cooperativa Agrícola de Valls, Joan Llorach i Joan Linares, respectivament.

 

 

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging

Es presenten també els estoigs que fusionen la tradició i els orígens amb l’elegància i modernitat de la seva línia   Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible […]

Bloc

Bloc

Quin és el cava ideal per un brunch? T’ho descobrim!

El brunch és un concepte de procedència anglesa format a partir de dues paraules: breakfast (esmorzar) i lunch (dinar). És un àpat que es fa entre les 10:00h i les 16:00h. És un dels imprescindibles de molts països durant el cap de setmana i, […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or