Omet al contingut
8 nov. 2022

Castell d’Or aposta per consolidar la seva estratègia internacional

Tap de Suro
8 nov. 2022

Categories

8 nov. 2022

El grup ha participat en diverses fires a països de tot el món durant el darrer semestre de 2022

Castell d’Or continua treballant per consolidar la seva estratègia internacional i obrir nous mercats. El grup encara la darrera part de l’any impulsant una estratègia d’obertura de nous mercats com Brasil, països d’Àsia o Nord Amèrica. La firma, amb seu a Vila-rodona, ha pogut participar en diverses accions comercials enfocades a consolidar la seva presència en diferents països. Castell d’Or espera continuar creixent durant l’any 2023, impulsant el seu creixement internacional.

  • El passat 6 d’octubre, Castell d’Or va viatjar als Estats Units en el marc de l’acció de Catalan Wines, plataforma que organitza esdeveniments professionals del vi als EUA per ajudar importadors de vi, distribuïdors, periodistes, sommeliers, restauradors, majoristes i propietaris de botigues, a connectar i conèixer els Vins Catalans. El Museo Meadows de Arte (Meadows Museum of Art) va ser l’escenari on Castell d’Or va poder mostrar una part dels seus productes a distribuïdors locals i altres especialistes.

 

  • Castell d’Or va participar els passats 17-19 d’octubre al 𝗪𝗶𝗻𝗲 𝗣𝗼𝗿𝘁𝗳𝗼𝗹𝗶𝗼 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗶𝗻𝗴 de 𝗖𝗮𝗻𝗮𝗱𝗮 amb l’objectiu de reforçar aquest mercat. Va ser-hi present a dues ciutats Ottawa i Toronto, amb més de 30 productors de diferents països i uns 1.000 convidats (professionals del sector HORECA i clients privats). Castell d’Or va poder apropar els seus vins.

 

  • Part de l’equip d’Export va traslladar-se fins a ProWine Singapore 2022. La fira va tenir lloc del 5 al 8 de setembre de 2022 i vam poder apropar els nostres productes al mercat asiàtic i contactar amb importadors, distribuïdors i proveïdors clau. Aquesta fira és una porta d’entrada al mercat asiàtic amb set milions de nous consumidors potencials.

 

  • El grup també va ser present a la 3° edició de ProWine São Paulo, la principal fira de la indústria de vins i licors d’Amèrica Llatina que va tenir lloc del 27 al 29 de setembre a l’Expo Center Nord d’aquesta ciutat. Aquesta acció compta amb el suport del Ministeri de Relacions Exteriors, Comerç Internacional i Culte de la Nació. El nostre cava i vi ha captat l’interès dels visitants durant aquests dies on el programa va destacar per trobades professionals, presentacions i tastos.

 

 

 

Actualment, Castell d’Or està present a 38 països de tota Europa, Àsia i Amèrica i té una forta capacitat d’exportació als Estats Units, el Canadà, el Japó, el Brasil, Mèxic i Rússia. El grup, format per 16 cooperatives, continua treballant per consolidar la seva presència internacional i estar present en nous mercats.

 

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Celebrarem la Cursa de Rac1 amb Cava Castell d’Or

Castell d’Or, col labora, per primera vegada, amb la Cursa de Rac1, un emocionant esdeveniment que fomenta l’esport, la salut i el benestar entre la població. La carrera que comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres pel municipi de […]

Bloc

Bloc

Un risotto de tardor amb un deliciós cava reserva

La paraula “risotto” prové de “riso” que significa arròs en italià. Aquest plat típic del país veí basat en arròs amb una base cremosa s’ha popularitzat arreu del món i ha esdevingut un dels plats més versàtils i quasi […]

Club d'Or

Descomptes exclusius, acumulació de punts en les teves compres i altres avantatges.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or