Skip to content
19 oct. 2022

Castell d’Or estrena nova pàgina web

Nova web Castell d'Or
Tap de Suro
19 oct. 2022

Categories

19 oct. 2022

El grup aposta per realitzar un restyling complet de la imatge i millorar l’experiència digital de l’usuari

Vila-rodona, 21 d’octubre de 2022_Castell d’Or presenta la seva nova pàgina web amb l’objectiu d’oferir una millor experiència a l’usuari i incrementar la coherència amb la identitat visual de la marca i els seus valors. El grup ha realitzat un restyling complet de la seva imatge digital per tal de mostrar un aspecte més actual i coherent amb la seva identitat corporativa. La nova web ha sigut pensada per apropar tota la informació, visió i productes al consumidor final i obrir la possibilitat de descobrir els productes de manera segura i ràpida a través de la botiga en línia.

En aquest sentit,  el projecte compta amb múltiples funcionalitat i dissenys a mida desenvolupats sota criteris SEO. S’han treballat aspectes tècnics com l’optimització de l’arquitectura del site així com el contingut del web oferint informació detallada que pugui complir amb les directrius dels algoritmes de Google, disseny responsive i usabilitat. Ha estat creat de manera conjunta amb l’agència de publicitat i comunicació Neorg, especialista en disseny i programació de webs i ecommerces.

El bloc i ’apartat de notícies –on es podran trobar les darreres novetats de la companyia, són aspectes claus en la nova web. També s’ha volgut destacar el paper rellevant de les 16 cooperatives que formen part del grup  amb una secció pròpia que inclou un mapa per ubicar aquests cellers.

La pàgina té un espai destacant la nova zonificació del cava impulsada per la DO Cava. L’objectiu és poder identificar millor els territoris específics de la Denominació d’Origen Cava i les seves característiques. La informació sobre aquest origen és encara més precisa, determinant amb exactitud la procedència dels productes.

El CEO de Castell d’Or, Jordi Amell, ha volgut destacar que “Castell d’Or està actualment molt focalitzada en optimitzar la seva estratègia de brànding amb l’objectiu d’apropar-nos al consumidor i, en aquest sentit, hem fet un esforç per oferir una web més coherent amb la nostra filosofia però també amb les tendències de navegació actual.”

Per la seva part, la Responsable de Comunicació, Cristina Garcia, ha afegit que “un dels pilars de la nova pàgina és poder oferir a l’usuari contingut informatiu atractiu sobre temes del seu interès com és tot allò que té a veure amb estil de vida, gastronomia o gaudir… però a la vegada, acompanyar-los per tal que puguin descobrir i apropar-se a la nostra marca“. En aquest sentit, el bloc serà una de les eines claus de la web així com el Club d’Or que es posarà en marxa pròximament.

 

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del s. XIX i principis del s. XX . En l’actualitat, som un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Des de 2005, a Castell d’Or, seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de categoria Premium.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging

Es presenten també els estoigs que fusionen la tradició i els orígens amb l’elegància i modernitat de la seva línia   Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible […]

Bloc

Bloc

Quin és el cava ideal per un brunch? T’ho descobrim!

El brunch és un concepte de procedència anglesa format a partir de dues paraules: breakfast (esmorzar) i lunch (dinar). És un àpat que es fa entre les 10:00h i les 16:00h. És un dels imprescindibles de molts països durant el cap de setmana i, […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or