Omet al contingut
Coneix la nostra selecció de vins

Els nostres vins

fulla
Vins

Castell d'Or

El 68% de la nostra producció es realitza a la zona muntanyosa i rocosa de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Tarragona i Montsant. La terra és rocosa i mineralitzada i les vinyes disposen de menys aigua. És una zona amb baix rendiment per hectàrea (la producció per hectàrea de vins és menor) i la vinya està sotmesa a condicions més dures. El resultat és un rendiment més reduït de raïm però vins amb una estructura, intensitat i expressivitat única. Castell d’Or t’apropa vins amb personalitat i exclusius. Es caracteritzen per ser vins molt aromàtics i concentrats. Podeu comprar vi elaborat per les nostres cooperatives a través de la nostra botiga on-line i a botigues especialitzades.

Vi Blanc Xarel·lo Castell d’Or

6,32 

Vi Rosat Castell d’Or

6,32 

Vi Negre Castell d’Or

6,32 

Vi Negre Castell d’Or

8,34 

Vi Rosat Trepat Castell d’Or

6,32 

Vi Blanc Castell d’Or

6,32 

Castell d’Or Sparkling 0,0%

7,38 

Raïm vermell
Vins

Cossetània

La zona del Penedès fou habitada i cultivada en el S.VI A.C. per una tribu ibera anomenada Cossetans. El Penedès reuneix les condicions idònies per a l’elaboració de caves i vins prèmium. Mil·lennis de tradició agrícola, un paisatge marcat per turons, boscos i, sobretot, un mar de vinyes. Podem trobar vinyes des d’arran de mar fins a 500 metres, generant microclimes diversos. Els vins de Cossetània han estat reconeguts arreu del territori per la seva qualitat prèmium, singulars i valorats arreu del món. 

Cossetània Vi Blanc Xarel·lo

6,32 

Jove Cabernet Cossetània

7,39 

Cossetània Vi Rosat

6,32 

Cossetània Vi Negre Reserva

8,34 

Vins

Templer

De relleu accidentat i feréstec, de terreny calcari, amb un clima de grans contrastos, el massís muntanyós del Montsant produeix vins de gran caràcter on destaquen les varietats històriques del territori, la Garnatxa i la Samsó. Dona lloc a vins concentrats i fresc, amb l’acidesa ben integrada i equilibrats. De la DO Montsant. 

Vi Negre Criança Templer

7,31 

Vi Negre Jove Templer

6,33 

Vins

Abadia Mediterrània i Esplugen

Aquests vins han estat elaborats amb raïms procedents de vinyes centenàries de Garnatxa i Carinyena (Samsó) de les nostres finques situades a Bellmunt del Priorat. La llicorella i el sòl format per pissarra és una de les característiques de la comarca del Priorat, així com el seu clima sec, que generen un vi de gran intensitat i estructura rica en gustos i aromes. De la D.O Priorat.

Vi Negre Criança Priorat Abadia Mediterrània

13,02 

Vi Negre Criança Priorat Esplugen

10,12 

Vins

Sol de Nit

Sol de Nit fa referència al moment màgic de l’alba, quan la nit poc a poc s’esvaeix i la llum del sol comença a emblanquir l’horitzó però encara gaudim de la foscor més màgica amb la millor companyia.

Aquest moment suggerent és el que inspira un vi elaborat pel Mètode Charmat.

Sol de Nit Secco Blanc

5,82 

Sol de Nit Secco Rosat

5,82 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or