Skip to content
18 abr. 2023

Més de 600 socis de cooperatives visiten les instal·lacions de Castell d’Or

Tap de Suro
18 abr. 2023

Categories

18 abr. 2023

S’han habilitat dos caps de setmana més per atendre tots els socis interessats en fer la visita

Vila-rodona, 18 d’abril de 2023_ Més de 600 socis han visitat les noves instal·lacions del grup Castell d’Or durant els mesos de febrer, març i abril en el marc de les portes obertes que la firma ha organitzat per als membres de totes les cooperatives del grup. Aquestes visites s’emmarquen en la recent inauguració oficial de les instal·lacions del grup, que van ser inaugurades pel consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, el passat 4 de febrer.

Durant les visites, els socis han tingut l’oportunitat de conèixer de prop les noves instal·lacions de Castell d’Or, que ocupen un espai de 9.700 metres quadrats i inclouen dues caves amb capacitat per a 10,5 milions d’ampolles i 1.053 palets, així com un magatzem logístic de més de 1.800 metres quadrats i una nova línia d’envasat que permetrà duplicar la producció. També han visitat les noves oficines i l’espai social, que permetrà al grup donar una atenció més personalitzada als seus clients.

Castell d’Or ha organitzat les visites els dissabtes i diumenges del mes de febrer, març i abril  i els socis han pogut reservar la seva plaça contactant amb les oficines de la seva cooperativa. Aquestes visites han estat una oportunitat única per als socis de conèixer de primera mà les noves instal·lacions i apropar-se a la realitat del projecte.  El president del grup, Adrià Rabadà, ha assegurat que “des de Castell d’Or sempre hem defensat que el nostre èxit és fruit de l’esforç i el treball de més de 2.600 famílies que formen part de les nostres cooperatives. Per això, és un orgull per a nosaltres veure que tants socis han mostrat interès per conèixer de prop les nostres instal·lacions i la nostra manera de fer. Seguirem treballant amb aquest mateix esperit de cooperació i compromís amb el territori i la gent que el forma”.

El CEO del grup Jordi Amell també ha valorat positivament la resposta dels seus socis i ha destacat “la importància de la seva implicació i suport per al futur del grup”. En aquest sentit, s’han habilitat dos caps de setmana del mes de maig per poder finalitzar les visites donat l’interès generat. Les cooperatives del grup són actualment 16 i poden consultar-se en el següent enllaç.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or guanya dues medalles al prestigiós International Wine Challenge

Milers de vins de més de 50 països es van presentar al concurs i van ser tastats a cegues per un panell internacional d’experts el mes passat. Vila-rodona, 30 de maig 2023.- Castell d’Or, el grup format per 16 cellers catalans, ha aconseguit […]

Bloc

Bloc

Descobreix els beneficis del cava Brut Nature i les seves combinacions perfectes

El cava Brut Nature ha guanyat popularitat en els últims temps a causa de la seva versatilitat en el maridatge amb diversos plats. A més de ser una opció deliciosa, aquest cava ofereix una sèrie de beneficis per als amants de […]

Club d'Or

Descomptes exclusius, acumulació de punts en les teves compres i altres avantatges.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or