Les autores presentaran el seu segon llibre Com Abans de Tot en el marc de la iniciativa Sant Jordi als Cellers

Amb motiu de la celebració de Sant Jordi, la seu del grup Castell d’Or a Vila-rodona (Alt Camp) acollirà a les autores del llibre COM ABANS DE TOT de l’editorial Bridge.    L’escriptora i periodista Eva Piquer i la il·lustradora Eva Armisén realitzaran una presentació del seu llibre i firma d’exemplars. Posteriorment, els assistents podran gaudir d’un tasts de caves Castell d’Or i un aperitiu.

 

 

Aquesta activitat s’emmarca en la iniciativa de l’AECAVA, l’Associació d’Elaboradors de Cava, i quinze editorials, que proposen per a aquesta tradicional diada una iniciativa singular: Sant Jordi als cellers.

L’activitat complirà les mesures sanitàries contra la Covid-19 i tindrà places limitades. Per a assistir-hi, cal reservar plaça a través del correu electrònic comunicacio@castelldor.com o través del formulari de reserves que apareix a la web www.santjordialscellers.com

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona,  Montsant i Costers del Segre. Actualment, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.