Omet al contingut
7 jul. 2023

La Consellera d’Economia i Hisenda visita les instal·lacions de Castell d’Or

Tap de Suro
7 jul. 2023

Categories

7 jul. 2023

El president del grup ha destacat el paper fonamental que juga la col·laboració promoure el desenvolupament socioeconòmic i enfortir el sector agrícola.

La Consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, ha visitat aquest matí les instal·lacions de Castell d’Or a Vila-rodona (Alt Camp) acompanyada del President de Castell d’Or, Adrià Rabadà i el CEO del grup, Jordi Amell. En aquesta visita, també han estat presents el Director General de Fons Europeus i Ajuts d’Estat, Aleix Cubells Barceló, la consellera delegada de l’Institut Català de Finances (ICF), Vanessa Servera i Planas, la Directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Tarragona, Montse Llambrich Margalef i la directora dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona, Glòria Tibau.

La Consellera ha realitzat un recorregut per les instal·lacions i ha pogut veure de primera mà el procés d’elaboració dels productes del grup però també conèixer els objectius, valors i la filosofia de Castell d’Or. La Consellera ha pogut veure en funcionament la nova línia de producció que es va inaugurar recentment i ha permès redimensionar la capacitat del grup. Recordem que aquest equipament inclou una línia d’envasat completa d’alt rendiment, qualitat i confiabilitat. Actualment, Castell d’Or té una capacitat per a 10,5 milions d’ampolles i 1053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840m2.

La Consellera ha destacat que “la història de Castell d’Or representa els valors del cooperativisme, que des de sempre ha permès al sector agrari unir esforços per modernitzar-lo i enfortir-lo”. Així mateix, la titular d’Economia i Hisenda ha valorat “l’ambició i la voluntat de creixement i innovació del grup a través de contínues inversions que han comptat amb el suport de l’ICF”. Per Mas Guix, “l’ICF demostra en operacions com la de Castell d’Or que és el punt de referència per a tots aquells projectes empresarials amb voluntat d’expansió”.

Per la seva part, el President del Grup Adrià Rabadà ha volgut  remarcar “la necessitat imprescindible de col·laboració estreta i fructífera entre l’Administració i les empreses, amb l’objectiu de promoure el desenvolupament socioeconòmic i, especialment, enfortir el sector agrícola, que juga un paper clau en la nostra societat“. A més, Rabadà ha subratllat la importància de “donar suport i valorar el model cooperatiu, que fomenta la participació activa dels agricultors i promou la solidaritat i l’èxit col·lectiu. Amb un treball conjunt, es poden assolir resultats més sòlids i duradors per al creixement i el benestar de la societat en general”.

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del s. XIX i principis del s. XX . En l’actualitat, som un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Des de 2005, a Castell d’Or, seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de categoria Premium.

El Cava Castell d’Or s’ubica a la zona de Comtats de Barcelona, una zona amb paisatges diversos, principalment caracteritzats per belles valls o depressions entre serres no gaire elevades. Amb una llarga tradició com a regió vitivinícola que es remunta a més de 2.000 anys, el raïm del Cava Castell d’Or procedeix de parcel·les que gaudeixen de diversitat de microclimes, a conseqüència de la proximitat a la costa i l’altitud d’algunes vinyes – fins a 750 m sobre el nivell de la mar donen lloc a un cava amb personalitat única. A més la gran extensió de terra que treballen els nostres agricultors, permet una selecció exclusiva dels millors raïms de cada subzona.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Celebrarem la Cursa de Rac1 amb Cava Castell d’Or

Castell d’Or, col labora, per primera vegada, amb la Cursa de Rac1, un emocionant esdeveniment que fomenta l’esport, la salut i el benestar entre la població. La carrera que comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres pel municipi de […]

Bloc

Bloc

Un risotto de tardor amb un deliciós cava reserva

La paraula “risotto” prové de “riso” que significa arròs en italià. Aquest plat típic del país veí basat en arròs amb una base cremosa s’ha popularitzat arreu del món i ha esdevingut un dels plats més versàtils i quasi […]

Club d'Or

Descomptes exclusius, acumulació de punts en les teves compres i altres avantatges.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or