L’entitat ha lliurat a la Implantació, Ampliació i Inversió Industrial del territori durant la Gala de la 38a edició de la Nit de Premis

 

Valls, 3 de juliol 2021.- Castell d’Or va rebre, el passat dissabte, el reconeixement a la Implantació, Ampliació i Inversió industrial que atorga la Cambra de Valls durant la Gala de la 38a edició de la Nit de Premis. El president de Castell d’Or, Adrià Rabadà, va ser l’encarregat de recollir aquest reconeixement.

La Cambra de Comerç de Valls va fer entrega dels premis i reconeixements a les seves empreses el passat dissabte 3 de juliol en el marc de la celebració de la 38ena edició de la Nit de Premis. El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, va presidir l’acte de lliurament dels premis. L’acte va tenir lloc al Claustre de l’Antic Convent del Carme de Valls, amb un format similar al de l’any passat, mantenint distàncies i seguint les mesures sanitàries vigents.

La Cambra de Comerç i Indústria de Valls, a fi d’estimular la inversió industrial a la demarcació ha instituït uns reconeixements a la implantació, ampliació i inversió industrial amb la corresponent creació de riquesa i llocs de treball. El Ple de la Cambra va acordar concedir aquest 2020 el reconeixement a les empreses Castell d’or S.L. de Vila-rodona i Frigicoll S.A.

Castell d’Or, una empresa en expansió

És una entitat formada per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Tarragona, Montsant i Lleida. El passat mes de setembre, l’empresa va instal·lar la seva seu a Vila-rodona (Alt Camp) procedent de Vilafranca del Penedès (Barcelona). Aquesta nova seu se situa a pocs metres de la principal planta productora del grup: el Celler Cooperatiu de Vila-rodona. El nou edifici té 9.500 m² i compta amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 10,5 milions d’ampolles, així com un magatzem logístic de 1.840 m². La inversió que s’ha realitzat en les noves instal·lacions va ser de 5,5 M€. Una ferma aposta per consolidar-se com l’empresa de referència en el sector vitivinícola i per aportar valor al territori. La innovació i millora en els seus processos de producció és un dels trets que diferencien el grup. Castell d’or està present a 38 països de tota Europa, Àsia i Amèrica i té una forta capacitat d’exportació als Estats Units, el Canadà, el Japó, el Brasil, Mèxic i Rússia. Actualment, desenvolupa la seva estratègia d’expansió en territori nacional.