En aquestes darreres setmanes, diferent vins i caves de Castell d’Or han obtingut rconeguts premis en certàmens i publicacions internacionals. En total han estat quatre els vins premiats en el Berlin Wine Trophy, a la guia Gilbert & Gaillard i al Mundus Vini.
Concretament, el cava Cossetània Brut ha merescut la Medalla d’Or al Berlin Wine Trophy, el concurs internacional més gran d’Alemanya, patrocinat per la Organització Internacional de la Vinya i el Vi (OIV) on 150 jutges escollen, entre més de 10.000 mostres, els vins guardonats.

En el concurs internacional organitzat per la prestigiosa guia francesa de xampanys i escumosos, Guilbert & Gaillard, el cava Flama d’Or Brut Imperial ha obtingut una Medalla d’Or.
Per acabar, el concurs Mundus Vini que se celebra a Alemanya, ha lliurat dues medalles de plata, una pel vi negre jove Flama d’Or i l’altra pel Cava Cossetània Brut Reserva. Es tracta d’un dels concursos més prestigiosos del món, on 180 professionals tasten més de 6000 vins de tot el món.

Aquestes quatre mencions assolides pel grup Castell d’Or posen de manifest la gran tasca que s’està fent a l’empresa per consolidar-se als principals mercats i, alhora, oferir productes d’alta qualitat d’acord a les tendències actuals del mercat.
Castell d’Or elabora i comercialitza caves, vins, i oli d’oliva de diferents denominacions d’origen de Catalunya repartides en 9 cellers. Castell d’Or és present a 36 països d’Europa, Amèrica i Àsia.