El dia de la mare és un dia per no oblidar-se de dedicar un detall a aquella dona que ha estat al nostre costat o dels nostres fills, o fins i tot d’aquella amiga que ha estat en els moments difícils però també en els bons. Podem regalar flors, bombons, o un bon llibre, però enguany, el que més gana tenim tots és de compartir temps i conversa amb ella! I per aquesta estona de compartir, us proposem un còctel amb cava per gaudir del moment. El Sbagliato, un desconegut però perfecte per un aperitiu aquest diumenge 2 de maig. I si no se l’espera, molt millor!

 

 

El còctel Sbagliato és una variació del Negroni Sbagliato on substituïm la ginebra per cava. El cava com a element d’un combinat té la capacitat de realçar la sensació en boca i potenciar els aromes dels ingredients que configuren cada còctel. Optem pel cava Castell d’Or Brut perquè a la boca és viu i fresc, compensada per un agradable equilibri i elegància. Postgust afruitat, recordant la poma, la pera i amb alguna nota de cítrics.

castelldor_brut

Amb aquesta versió amb cava, tindrem un deliciós còctel més suau que la versió original. Gràcies al vi escumós és un còctel amb menys graduació alcohòlica i per tant més lleuger. Com aperitiu, podem optar per elements com ibèrics, xips de verdures, olives o hummus. El Cava Castell d’Or brut és el guanyador de la medalla d’Or al Concurs Mundial de Brussel·les. Te’l fem arribar directament a casa a través de la botiga en línia de Castell d’Or.

El Sbagliato ho va crear Mirko Stocchetto en el bar Basso de Milà en els anys 60, i el nom significa incorrecte. La veritat que lluny de ser una equivocació, trobem la combinació un bon encert!

 

Ingredients per a un Sbagliato:

  • 1/3 de Cava Castell d’Or Brut
  • 1/3 de vermut vermell
  • 1/3 de Campari

 

El què és millor és la seva preparació completament senzilla: en un got curt posem el gel i barregem directament els ingredients. Ho decorem amb una rodanxa de taronja.  I a partir d’aquí, a gaudir de l’aperitiu amb la millor companyia..