El vi negre monovarietal de Cabernet Sauvignon Pupitre 2016 de Castell d’Or va ser guardonat amb la Medalla d’Or a el millor negre jove de la DO Penedès. Aquest certamen, que compta ja amb 53 edicions, l’organitza l’Acadèmia de Tastavins juntament amb la DO Penedès que guardonen els 35 millors vins 2,017 de la denominació d’origen

vins castell dor

El vi negre monovarietal de Cabernet Sauvignon Pupitre 2016 de Castell d’Or va ser guardonat amb la Medalla d’Or a el millor negre jove de la DO Penedès. Aquest certamen, que compta ja amb 53 edicions, l’organitza l’Acadèmia de Tastavins juntament amb la DO Penedès que guardonen els 35 millors vins 2,017 de la denominació d’origen. S’han presentat 120 mostres de vins diferents i s’han provat a cegues per part d’un grup de sommeliers experts.

El vi negre Pupitre 2.016 està elaborat només amb Cabernet Sauvignon de la zona d’Albinyana (Baix Penedès). De color robí brillant intens, en nas és net i franc, amb notes de fruites vermelles madures i confitades. En boca, és equilibrat i amb cos. Sens dubte és un gran vi d’una gran relació qualitat-preu i que és una mostra de la bona feina tan a la vinya, com al celler, per part de l’equip tècnic de Castell d’Or.