Ha estat guardonat amb la medalla de bronze en la categoria de vi blanc en l’edició número 56 del Concurs organitzat per la DO Penedès.

Vilafranca del Penedès, 13 de maig_El Vi Blanc Castell d’Or ha estat reconegut amb la medalla de bronze en el 56è Concurs Tastavins DO Penedès, uns premis organitzats per l’Acadèmia Tastavins Penedès amb el suport tècnic de la DO Penedès i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. En particular, ha obtingut la medalla de bronze en la categoria de Vins Blancs Xarel·lo. En total s’han presentat més de 159 mostres de cellers d’arreu de Catalunya. El CEO de Castell d’Or, Jordi Amell, ha estat l’encarregat de rebre el guardó que, una vegada més, han estat lliurats a l’Auditori de Vilafranca del Penedès.

Amell, ha destacat “l’esforç de l’organització de Tastavins per continuar potenciant la marca Penedès i apropar la riquesa del territori al consumidor final”. També ha volgut remarcar “el paper clau que es realitza des de les cooperatives i la qualitat dels productes que comercialitza Castell d’Or destacant sempre la voluntat d’oferir un producte de proximitat i amb personalitat exclusiva”.

El Vi blanc Castell d’Or s’elabora a partir de la varietat Xarel·el, característica de la zona del Penedès. És un vi brillant, singular, sedós i elegant, amb una acidesa viva i un postgust llarg. Es caracteritza per les aromes a fruita blanca i flors. Fresc, amb bona acidesa i persistència mitjana.  Ha estat reconegut en diferents certàmens nacionals i internacionals per les seves característiques.