El Cava Castell d’Or Brut Imperial i el Vi Castell d’Or Xarel·lo Blanc també han destacat amb dues medalles de plata en les corresponents categories

 

Vilafranca del Penedes, 8 d’Octubre de 2021_ Castell d’Or ha rebut la Medalla Vinari Gran Or durant la Gala de Lliurament dels Premis Vinari 2021 celebrada el passat divendres 8 d’octubre a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. Ha estat el Cava Castell d’Or Rosat, de la DO Cava, el seleccionat com el millor cava rosat de tota Catalunya. A més, el Grup va ser destacat amb dues medalles de plata en diferents categories. En concret, el Cava Castell d’Or Brut Imperial a la Categoria Escumosos Joves i el Castell d’Or Xarel·lo Blanc a la categoria Vins Blancs Joves.

El Cava Castell d’Or Rosat és un cava amb una personalitat molt especial. De la varietat autòctona Trepat, es caracteritza pel seu caràcter varietal, afruitat i complex on descobrirem el gust de fruits de bosc vermell, amb predominança de la maduixa. A més, la maduresa de la seva criança, aporta un pas en boca llarg i equilibrat sense perdre una espurna de la seva frescor i vivacitat. La segona fermentació en ampolla implica una criança mínima de 12 mesos a les nostres caves. Les seves particularitats, el seu postgust agradable i saborós, han fet que aquest cava es diferenciés i captés l’atenció del jurat.

castelldor_brut_rosat

El CEO de Castell d’Or, Jordi Amell i Amell, va ser l’encarregat de recollir el premi a la magnífica gal·la que va tenir lloc a l’Auditori de Vilafranca del Penedès. En aquest sentit, Amell ha volgut destacar la feina que es realitza des de les cooperatives i la qualitat dels productes que comercialitza Castell d’Or destacant “sempre la voluntat d’oferir un producte de proximitat i amb personalitat basat en l’excel·lència que s’adapta a la demanda actual del consumidor”.

Aquest reconeixement reafirma el compromís de Castell d’Or d’elaborar uns caves de màxima qualitat i rigor, amb l’objectiu d’oferir la millor proposta enològica als seus consumidors Premis Vinari dels vins catalans, organitzats pel diari digital VADEVI, van néixer el 2013 amb l’objectiu de donar a conèixer l’excel·lència de vins que s’elaboren al país i d’orientar el consumidor final sobre la diversitat i qualitat dels projectes vitivinícoles de proximitat. La Gala d’aquest any ha mantingut les mesures de prevenció i seguretat davant la Covid-19.

 

Medalla d'Or Vinari 2021

Castell d’Or recull el premi Gran Vinari d’Or

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diversos cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant. Actualment, el grup està format per un total de 16 cellers cooperatius, amb una història centenària, que aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.