El proper 19 de març se celebra el Dia del Pare, una tradició que busca reconèixer el paper dels papàs per part dels seus fills o filles, i en el qual es busca agrair-los el seu amor, dedicació i afecte. Succeeix que a vegades, el dia a dia ens fa deixar el més important per al final. Si et trobes en aquesta situació, et proposem cinc idees ràpides per a celebrar el Dia del Pare i segur robar-li un somriure.

Regal DIY. Hi ha moltes propostes per a fer un mateix i a més, passar una estona agradable amb els més petits. Al final, l’important és que el papa sàpiga que hem dedicat una estona a preparar una sorpresa que no s’esperava.

 

Un Pack de vins o de Cava Premium com els que t’oferim a Castell d’Or. Si ja no arribes a temps per a rebre el regal avui, pots preparar un val a utilitzar fins diumenge que ve 21 de març. El Codi diadelpare_cor et permetrà beneficiar-te d’un 15% de descompte en tots els productes de la nostra botiga en línia.

 

Un bany ambientat i relaxant: un regal per a papàs estressats. Una altra opció molt senzilla i que estem segurs els encantarà és preparar un bany relaxant perquè pugui descansar una estona i oblidar-se de preocupacions. Pots fer-te amb unes sals de bany i crear un ambient tranquil amb veles i encens, i això sí, una mica de silenci per a poder desconnectar. I si el sorprenem amb una copa de el Cava Castell d’Or Brut Rosat , un cava que ha estat premiat al Concours Mondial de Bruxelles, tenim l’èxit assegurat.

Visitar una scape room o preparar-la a casa. És cert que necessitaràs una mica més de temps per a crear la història, però t’assegurem que la idea no li deixarà indiferent i passareu una estona divertida en família. Història llarga o curta, no importa, només tria un tema de Fuita Room que t’agradi i pensa un desafiament: trobar un objecte, obrir una caixa on estigui l’objecte final…

És important tenir a mà uns certs accessoris com a claus i cadenats, detalls que ajudaran a mantenir la intriga fins al final. La història és determinant. Crear una trama i un ordre de proves serà fonamental per a crear la sensació d’emoció d’aquest joc amb el qual sorprendre papà.

 

Nit de cinema: triar la seva pel·lícula favorita i preparar unes crispetes és un pla senzill però bastant motivador. Podem acompanyar el pla amb una copa de refrescant cava, per exemple el Cava Castell d’Or Brut Orgànic, suau i afruitat, per a donar-li un toc de sofisticació i originalitat. Un pla senzill però perfecte per recordar-li quant és d’important.

 

castelldor_brut_organic_15_cellers