SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

ORDER LIST

Skip to Content

VER MÁS

Cossetan Brut Rosat

Aquest cava és fruit de la sàvia selecció dels millors raïms de la regió del cava, d’un llarg repòs en silenci i d’una acurada elaboració i cupatge del vi.

Cossetania BRUT ROSAT

COSSETANIA

La zona del Penedès fou habitada i cultivada en el s. VI A.C. per una tribu ibera anomenada Cossetans. Aquest vi és un homenatge a mil.lennis de tradició agrícola a la comarca del Penedès.

La zona del Penedès fou habitada i cultivada en el s.VI A.C. per una tribu ibera anomenada Cossetans. El Penedès reuneix les condicions idònies per a l’elaboració de caves i vins prèmium. Mil·lennis de tradició agrícola, un paisatge marcat per turons, boscos i, sobretot, un mar de vinyes. Podem trobar vinyes des d’arran de mar fins a 500 metres, generant microclimes diversos. Els vins de Cossetània han estat reconeguts arreu del territori per la seva qualitat prèmium, singulars i valorats arreu del món. El vi de Cossetània està elaborat per les nostres cooperatives i es pot comprar a la nostra botiga on-line.

FLAMA D'OR

Flama d’Or és un cava inspirat en dos dels pilars més destacats del grup Castell d’Or: el valor que té la vinya i el respecte cap a la terra en el procés d’elaboració dels caves així com l’elegància i delicadesa de les diferents varietats de raïm que donen lloc als caves Flama d’Or. La nova etiqueta dona un protagonisme més notable al cep de vinya, evocant una flama que neix de la terra i que donarà lloc a les diferents varietats que, combinades, crearan vins i caves únics.

CASTELL DE LA COMANDA

Aquest cava ens parla d’història, de castells, de croats, de cavallers templers i hospitalers que foren els senyors de Barberà de la Conca des de l’Edat Mitjana fins a tocar dels nostres dies.

FLAMA ROJA

Aquest cava, fresc i equilibrat, s’ha elaborat a les comarques meridionals catalanes, famoses per la monumentalitat dels seus cellers modernistes, obres d’arquitectes deixebles o contemporanis d’Antoni Gaudí.

FRANCOLÍ

El món del cava a les comarques meridionals de Catalunya es distingeix pel monumentalisme de l’estil modernista dels seus cellers, obres d’arquitectes deixebles o contemporanis d’Antoni Gaudí.

PUIG DE SOLIVELLA

El món del cava a les comarques meridionals de Catalunya es distingeix pel monumentalisme de l’estil modernista dels seus cellers, obres d’arquitectes deixebles o contemporanis d’Antoni Gaudí.
castelldor logo daurat

Contacta amb Castell D’Or, pregunta’ns el que necessitis o envia’ns una petició de reserva.

Visita’ns >

to-topto-top