Skip to content
4 ag. 2021

Castell d’Or vol entrar amb força al mercat nacional

Instal·lacions Castell d'Or
Tap de Suro
4 ag. 2021

Categories

4 ag. 2021

L’empresa vitivinícola segueix invertint a la nova seu de Vila-rodona per poder créixer i arribar a nous mercats. Es troben en un procés de renovació de la imatge de marca per atraure les principals cadenes de supermercats de Catalunya. El grup està format per 16 cellers cooperatius i tres plantes embotelladores

 

Castell d’Or, amb seu central a Vila-rodona, comercialitza un 90% del seu producte al mercat exterior, principalment a països de la Unió Europea, Estats Units, Japó, Canadà, Brasil, Mèxic i Rússia. Actualment estan desenvolupant una estratègia d’expansió al mercat nacional per tal de fer créixer la marca i aportar valor al territori. El Director Gerent del grup, Jordi Amell, assegura que volen “entrar al mercat nacional i consolidar Castell d’Or com l’empresa de referència en el sector vitivinícola i aportar valor al territori”.

El president de la Cambra de Valls visita Castell d’Or

El passat mes de setembre, l’empresa va instal·lar-se a Vila-rodona, procedent de Vilafranca del Penedès. Aquesta nova seu se situa a pocs metres de la planta productora del grup, el celler modernista de Vila-Rodona, i permet, segons Amell, unificar processos de producció i millorar aspectes organitzatius, productius i econòmics. El nou edifici de 9.500 m² compta amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 11 milions d’ampolles i 1.053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840 m2. En un futur proper, el grup vitivinícola seguirà millorant i ampliant la nova seu per seguir creixent i acabar així el projecte iniciat ara farà un any i que va veure’s aturat per la pandèmia.

Castell d'Or i la Cambra de Valls

Cooperativisme i vinyes centenàries

Castell d’Or va néixer el 2006 i està format per 16 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Alt Camp, Priorat, Tarragona, Montsant i Lleida. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, caves i olis Premium, fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques. Actualment compten amb tres plantes elaboradores i embotelladores de cava, situades a l’Arboçl’Espluga de Francolí i Vila-rodona.

Premis i reconeixements

A principis de juliol la Cambra de Comerç de Valls va reconèixer Castell d’or per la seva implantació, ampliació i inversió industrial. Un reconeixement que va fer-se en el transcurs de la Nit de Premis de Valls.

Els Premis Vinari 2021 d’aquest mes de juliol van distingir amb dues medalles de plata a Castell d’Or. El Cava Castell d’Or Brut Imperial (D.O Cava) i el Vi Blanc Castell d’Or (D.O Penedès) van ser seleccionats entre els millors vins de Catalunya.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging

Es presenten també els estoigs que fusionen la tradició i els orígens amb l’elegància i modernitat de la seva línia   Castell d’Or presenta nous formats i pàckaging pels seus productes. En particular, el seu cava ja està disponible […]

Bloc

Bloc

Quin és el cava ideal per un brunch? T’ho descobrim!

El brunch és un concepte de procedència anglesa format a partir de dues paraules: breakfast (esmorzar) i lunch (dinar). És un àpat que es fa entre les 10:00h i les 16:00h. És un dels imprescindibles de molts països durant el cap de setmana i, […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or