Skip to content
7 set. 2020

Castell d’Or trasllada les seves instal·lacions a Vila-rodona (Tarragona)

Instal·lacions Castell d'Or
Tap de Suro
7 set. 2020

Categories

7 set. 2020

Castell d’Or trasllada les seves oficines de Vilafranca del Penedès (Barcelona) a Vila-rodona (Tarragona) iniciant així una nova etapa pel grup format actualment per 13 cellers. En concret, la nostra nova ubicació és carretera de Santas Creus nº4. Cp: ​​43814. Vila-rodona. Tarragona. El nostre nou telèfon serà, a partir d’ara, el 977 45 98 60. Aquest canvi d’ubicació cerca oferir un millor servei als nostres clients i proveïdors així com una ampliació en la capacitat d’emmagatzematge dels nostres productes.

En espera de poder finalitzar els detalls de l’obra, el nou edifici té 9.500m² i comptarà amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 10,5 milions d’ampolles i 1053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840m2. La inversió va ser de 5,5 M€ i el cost s’ha finançat amb un ajut del Pla de Suport del Sector Vitivinícola, crèdits hipotecaris, recursos propis de Castell D’Or, entre d’altres línies. Actualment, Castell D’Or compta amb tres plantes elaboradores i embotelladores de cava situades a l’Arboç, l’Espluga de Francolí i Vila-rodona, on hi ha la planta més gran. La nova inversió comportarà el trasllat dels serveis centrals i el domicili fiscal de Vilafranca a Vila-rodona.

Castell D’Or neix el 2006 de la unió de 13 cellers de diferents zones vitivinicultores del Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat, Tarragona i Montsant. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava premium i olis, elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi a tothom de les marques.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or, presentarà diverses novetats a la Barcelona Wine Week 2023

El grup incia la promoció de la seva marca i productes en fires especialitzades de tot el món durant 2023   Vila-rodona, 18 gener de 2023_Castell d’Or tornarà a ser present a la Barcelona Wine Week que tindrà lloc del 6 al […]

Bloc

Bloc

Quant dura una ampolla de cava sense obrir? Tot el que has de saber

Després de les festes de Nadal, pot succeir que quedin sense obrir algunes ampolles de cava. És llavors quan poden sorgir dues preguntes: Quant temps dura aquest producte en bon estat? i quina és la millor manera de conservar l’ampolla […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or