Castell d’Or trasllada les seves oficines de Vilafranca del Penedès (Barcelona) a Vila-rodona (Tarragona) iniciant així una nova etapa pel grup format actualment per 13 cellers. En concret, la nostra nova ubicació és carretera de Santas Creus nº4. Cp: ​​43814. Vila-rodona. Tarragona. El nostre nou telèfon serà, a partir d’ara, el 977 45 98 60. Aquest canvi d’ubicació cerca oferir un millor servei als nostres clients i proveïdors així com una ampliació en la capacitat d’emmagatzematge dels nostres productes.

En espera de poder finalitzar els detalls de l’obra, el nou edifici té 9.500m² i comptarà amb dues plantes subterrànies amb una capacitat per a 10,5 milions d’ampolles i 1053 palets, així com un magatzem logístic de 1.840m2. La inversió va ser de 5,5 M€ i el cost s’ha finançat amb un ajut del Pla de Suport del Sector Vitivinícola, crèdits hipotecaris, recursos propis de Castell D’Or, entre d’altres línies. Actualment, Castell D’Or compta amb tres plantes elaboradores i embotelladores de cava situades a l’Arboç, l’Espluga de Francolí i Vila-rodona, on hi ha la planta més gran. La nova inversió comportarà el trasllat dels serveis centrals i el domicili fiscal de Vilafranca a Vila-rodona.

Castell D’Or neix el 2006 de la unió de 13 cellers de diferents zones vitivinicultores del Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat, Tarragona i Montsant. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava premium i olis, elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi a tothom de les marques.