Skip to content
10 gen. 2023

Castell d’Or patrocinador oficial a la Gran Festa de la Calçotada de Valls

CastelldOr-pack-calcotada
Tap de Suro
10 gen. 2023

Categories

10 gen. 2023

El pack de degustació per a tots els interessats inclourà una ampolla de cava de 37,5 ml juntament amb la salsa de Salses Fruits i 12 calçots

 Vila-rodona, 12 de gener de 2023_ Castell d’Or serà present com a patrocinadors i col·laboradors a la 41a edició de la Gran Festa de la Calçotada que se celebrarà diumenge 29 de gener del 2023 a Valls. Aquest és el segon any que el Grup participa en aquest esdeveniment clau per a la promoció del territori, la seva gastronomia i cultura. Entre les novetats, tothom qui ho desitgi podrà gaudir d’una degustació individual que consistirà en 12 calçots, una terrina amb salsa de Salses Fruits, una ampolla de 37,5 ml de cava Castell d’Or, pa, pitet de roba, taronja i una ampolla d’aigua. El preu serà de 12 Euros.

 

En aquesta edició, els interessats podran participar a la calçotada popular que s’organitza al NOU ESPAI DE DEGUSTACIÓ stuat a l’aparcament de la Societat Agrícola de Valls. En aquest espai és on es podran recollir els packs de degustació individual. Hi haurà graelles preparades per a les persones que vulguin coure carn, llonganissa de Valls, botifarra i tota varietat de carns. També es podrà gaudir de servei de bar, música, actuacions musicals, i serveis com graelles per coure carn.

Des de Castell d’Or ressalten que “el cava és un magnífic company per una calçotada per diversos motius.  El gust lleugerament dolç dels calçots amb la refrescant sensació d’un cava de qualitat com el nostre Castell d’Or Brut, afruitat, suau i sedós mariden a la perfecció”, i han afegit que “el fi carbònic que trobarem en aquest cava  permet refrescar la boca i netejar amablement el sabor de la salsa. Pot acompanyar tota la calçotada, la carn i fins i tot les postres”.

La col·laboració dels patrocinadors SALSES FRUITS i CASTELL D’OR a la Gran Festa de la Calçotada de Valls inclou tots els elements de comunicació i publicitat de la festa i la promoció exterior. L’Ajuntament de Valls i Cambra de Valls estan treballant en la marca “Calçotada Sostenible”, perquè la calçotada sigui més reutilitzable i amb menys residus. El patrocini també s’ha fet càrrec del canvi cap a bosses de paper reciclat que contenen les degustacions de calçots i salsa Calçotada Valls.

Salses Fruits fa quatre anys que patrocina la Festa i Castell d’Or és el seu segon any. D’aquesta manera, ambdues empreses del territori tindran presència destacada com a espònsors oficials en les campanyes de promoció de la Calçotada, donant suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya.

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del s. XIX i principis del s. XX . En l’actualitat, som un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Des de 2006, a Castell d’Or, seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de categoria Premium.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or, presentarà diverses novetats a la Barcelona Wine Week 2023

El grup incia la promoció de la seva marca i productes en fires especialitzades de tot el món durant 2023   Vila-rodona, 18 gener de 2023_Castell d’Or tornarà a ser present a la Barcelona Wine Week que tindrà lloc del 6 al […]

Bloc

Bloc

Quant dura una ampolla de cava sense obrir? Tot el que has de saber

Després de les festes de Nadal, pot succeir que quedin sense obrir algunes ampolles de cava. És llavors quan poden sorgir dues preguntes: Quant temps dura aquest producte en bon estat? i quina és la millor manera de conservar l’ampolla […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or