Skip to content
7 abr. 2022

Castell d’Or obté quatre medalles al Concurs MUNDUS VINI  Spring 2022

MuVi2022-1_AL74782-scaled
7 abr. 2022

Categories

7 abr. 2022

El Cava Flama d’Or Brut destaca amb una Medalla d’Or

Vila-rodona, 7 d’Abril de 2022.- Castell d’Or ha obtingut quatre medalles al Concurs Internacional Mundus Vini que té lloc a Alemània dues vegades a l’any. En la seva edició de primavera, el Cava Flama d’Or Brut ha destacat amb una medalla d’or i el Cava Castell d’Or Brut, el Cava Cossetània Brut Reserva i el Cava Cabaret Brut han estat premiats amb tres medalles de plata respectivament en un concurs que, enguany, assoleix la seva trigèsima edició i on han participat 3.022 vins procedents d’un total de 42 nacions vitivinícoles.

  • FLAMA D’OR BRUT – MEDALLA D’OR
  • CASTELL D’OR BRUT – MEDALLA DE PLATA
  • COSSETÀNIA BRUT RESERVA – MEDALLA DE PLATA
  • CABARET BRUT – MEDALLA DE PLATA

Els caves Castell d’Or assoleixen aquests guardons en un dels concursos més prestigiosos del panorama vitivinícola internacional, per tercer any consecutiu, consolidant així el seu reconeixement en el mercat europeu. El Cava Flama d’Or Brut, amb medalla d’or, és un coupage clàssic de la regió del Cava: Xarel·lo, Macabeu i Parellada, que es caracteritza per la seva vivacitat i equilibri en boca i el seu aroma fi de criança amb posteriors notes florals i de fruita blanca. D’acidesa moderada, és un cava amb personalitat, elegant i fresc, molt representatiu de la regió on es produeix.

El Concurs Internacional del Vi MUNDUS VINI (tast de primavera) va ser fundat per l’editorial líder en el sector vitivinícola Meininger Verlag i ha estat una de les competicions de vins més destacades del món del vi i el cava. La importància d’aquesta competició tant a Alemanya com en la resta del món queda demostrada amb els milers de referències. L’objectiu del concurs és fomentar la qualitat i promoure la comercialització dels vins presentats a concurs. Així mateix, està pensat per a oferir un fòrum als productors, viticultors, importadors i consumidors que, d’una banda, permeti comparar els diferents vins a fi de facilitar l’orientació i la decisió de compra i, d’altra banda, arribi a un ampli públic. El jurat està format per personalitats que gaudeixen d’una gran reputació en el món del vi. Aquests inclouen: enòlegs capacitats, excel·lents sommeliers, professionals, periodistes especialitzats i científics de tot el món.

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or és l’herència de les primeres cooperatives fundades a finals del s. XIX i principis del s. XX . En l’actualitat, som un total de 16 cooperatives, que representen a més de 2.200 famílies pageses que treballen amb amor i respecte a la natura. Des de 2005, a Castell d’Or, seleccionem les millors vinyes i comptem amb modernes instal·lacions per crear un producte exclusiu, amb personalitat i de categoria Premium.

El Cava Castell d’Or s’ubica a la zona de Comtats de Barcelona, una zona amb paisatges diversos, principalment caracteritzats per belles valls o depressions entre serres no gaire elevades. Amb una llarga tradició com a regió vitivinícola que es remunta a més de 2.000 anys, el raïm del Cava Castell d’Or procedeix de parcel·les que gaudeixen de diversitat de microclimes, a conseqüència de la proximitat a la costa i l’altitud d’algunes vinyes – fins a 750 m sobre el nivell de la mar donen lloc a un cava amb personalitat única. A més la gran extensió de terra que treballen els nostres agricultors, permet una selecció exclusiva dels millors raïms de cada subzona.

 

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Les cooperatives del grup Castell d’Or inicien una verema que resisteix a la sequera

Tots els agents implicats preveuen una molt bona qualitat del raïm malgrat s’estima una reducció d’un 20% en el volum de producció Tarragona. 19 d’agost de 2022.– Les cooperatives que formen part del grup Castell d’Or donen el tret […]

Actualitat

Actualitat

El Grup Castell d’Or llença el seu nou escumós sense alcohol

L’Sparkling Castell d’Or 0,0% és un producte viu i afruitat, molt refrescant i amb suggerents aromes tropicals i cítrics, apte per a vegans   Vila-rodona, 7 de juliol de 2022_ Castell d’Or aposta per continuar innovant i donar resposta […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or