El nou e-commerce ofereix la possibilitat de comprar les marques Castell d’Or i Cossetània, i incorporarà pròximament noves referències del grup

 

Vila-rodona, 23 de novembre de 2020. Castell d’Or ja disposa de botiga on-line on poder trobar alguna de les seves marques i adquirir-les còmodament des de casa. El grup, format per 13 cellers, enceta així un procés de digitalització i adaptació a les noves necessitats dels consumidors. La botiga apropa la possibilitat de comprar cava online com comprar vi on-line de les marques Castell d’Or i Cossetània. Tanmateix, l’objectiu és, progressivament, poder desenvolupar aquest servei ampliant noves referències en els seus productes i noves funcionalitats. D’aquesta manera, el grup vol connectar més directament els seus vins i caves elaborats a les seves cooperatives amb el consumidor final, oferint aquesta possibilitat a totes les persones que vulguin descobrir alguns dels caves i vins de les zones vitivinícoles on les cooperatives de Castell d’Or estan ubicades.

 

Amb la botiga on-line de Castelldor, els clients poden comprar vi en qualsevol moment, durant els 365 dies de l’any, de manera ràpida i segura.  La botiga s’incorpora a la nova web de Castell d’Or que es va estrenar el passat mes d’agost i que vol ser més dinàmica i actual, amb especial protagonisme del blog, canal per poder apropar propostes i novetats del grup als usuaris. Tant la web com la botiga on-line volen ser eines dinàmiques i funcionals vinculades a les diferents xarxes socials del grup. Els caves premium es poden comprar a través de les diferents agrobotigues que el grup té per tota Catalunya així com les botigues especialitzades.

Castell d’Or, la unió de 13 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de 13 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.