Skip to content
4 set. 2020

Castell d’Or aposta per l’Àrea Comercial

DEFINITIVA-scaled
4 set. 2020

Categories

4 set. 2020

Castell d’Or, nascut de la unió de 13 cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant aposta per ampliar la seva àrea comercial amb la incorporació a l’equip de quatre professionals especialitzats en l’àmbit de l’enologia.

Daniel Sancho, Pablo Sancho, Joan Sánchez y Robert Aguilera inicien la seva etapa al nostre grup amb l’objectiu d’apropar els vins, caves i olis de les diferents marques a restauradors i consumidors. Amb formació específica en el sector vinícola i experiència prèvia com assessors enològics, s’incorporen a l’equip Castell d’Or per tal d’impulsar l’àrea comercial i apropar els productes a restauradors i consumidors.

Jose Antonio Saiz, Director Comercial Nacional, ha volgut destacar que “aquest 2020 està sent un any  molt complicat però la motivació d’aquest equip de professionals és molt alta i, unit al coneixement del sector, i la qualitat dels nostres productes tindran la capacitat d’apropar els nostres vins i caves a un àmbit territorial molt més ampli”, apunta. Durant els primers dies, les noves incorporacions han pogut realitzar una pla d’immersió i formació per conèixer de més a prop Castell d’Or.

Gràcies a la unió i al treball conjunt, Castell d’Or i les cooperatives membres compten amb unes instal·lacions punteres, uns serveis tècnics molt acurats tant a la vinya com als cellers, on s’aposta per la innovació i una gran xarxa de distribució i comercialització dels productes arreu del món gràcies a la tasca que desenvolupen els seus viticultors, tècnics i enòlegs i professionals qualificats i rigorosos en el control de l’elaboració, donant com a resultat un vi i cava prèmium. Els productes Castell d’Or es poden trobar a botigues especialitzades, les nostres agrobotigues de Catalunya i pròximament a la nostra pàgina web www.castelldor.com.

 

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or iniciarà la producció amb una nova planta de desgorjament d’alt rendiment

Aquest nou equipament permetrà oferir una resposta més ràpida i efectiva als clients de tot el món  Vila-rodona, 26 setembre de 2022.- Castell d’Or iniciarà la producció  nova línia de degorx a les seves instal·lacions ubicades a Vila-rodona (Alt […]

Actualitat

Actualitat

El Grup Castell d’Or llença el seu nou escumós sense alcohol

L’Sparkling Castell d’Or 0,0% és un producte viu i afruitat, molt refrescant i amb suggerents aromes tropicals i cítrics, apte per a vegans   Vila-rodona, 7 de juliol de 2022_ Castell d’Or aposta per continuar innovant i donar resposta […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or