Tarragona, Salou i Vila-seca són els escenaris triats per a la gravació del nou spot del Grup

El grup Castell d’Or ha escollit diferents escenaris de la Costa Daurada per tal de gravar diferents escenes del que serà el seu nou spot. La gravació va començar el passat dijous i fins ahir diumenge. De la ma de la productora tarragonina We Do This, aquesta és una aposta pel territori amb escenaris ubicats a Tarragona, Salou, Vila-seca o Castellvell. A Tarragona, la gravació tindrà lloc a espais mítics de la ciutat com el Carrer Escrivanies Velles o el Carrer Santa Anna, i a Salou, s’ha triat el Mirador dels Pilons. Des d’aquest punt, es poden contemplar impressionants vistes de la Costa Daurada i espectaculars postes de sol.

La gravació de l’anunci ha comptat amb el suport de la Tarragona Film Office i l’Ajuntament de Salou. Castell d’Or ha volgut apostar també pel talent local per a aquesta producció amb l’objectiu de posar en valor el territori. We Do This és la productora ubicada a Tarragona que ha participat en diferents projectes publicitaris de marques de primer nivell.

Castell d’Or, la unió de 16 cellers

Castell d’Or neix el 2006 de la unió de diferents cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona,  Montsant i Costers del Segre. Actualment, són un total de 16 els cellers que formen part d’un dels grups més representatius de Catalunya. Aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, cava i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.