Skip to content
23 nov. 2020

Cinc motius per regalar un bon vi (de proximitat) aquest Nadal

IMG_20201124_104637
23 nov. 2020

Categories

23 nov. 2020

El vi també és un veritable comunicador. El vi pot representar amor, agraïment o amistat. El vi és perfecte per comunicar el missatge que volem fer arribar a la persona a qui li regalem.

El vi és un regal perfecte per les dates que estan a punt de començar. A vegades dubtem sobre quin detall podem fer a aquella persona que estimem o a qui li volem agrair haver estat amb nosaltres en un moment determinat. Un bon vi és una aposta segura quan pensem a regalar. És cert, però, que és important saber si la persona li agrada beure vi o cava per no equivocar-nos (sempre pot haver-hi motius culturals, de salut o simplement preferències personals), però un cop descaratat, podem destacar cinc bons motius que fan del vi un bon regal:

1. Versatilitat. El vi té una versatilitat tan gran que podem triar aquell que s’ajusti als gustos i preferències de cada persona. És un producte que podem personalitzar en funció del caràcter i els hàbits de cada consumidor. El primer pas és deixar a un costat el que ens agrada a nosaltres i pensar què és el que prefereix la persona que tenim al cap. Pot ajudar-nos fer un exercici de memòria i recordar quin tipus de cuina li agrada. Potser, té devoció pel marisc i li podem regalar un cava per maridar amb crustacis i ostres com el nostre Cava Imperial Castell d’Or, amb una reserva de més de 22 mesos, o un vi blanc de la varietat Chardonnay com el Cossetània Blanc d’aquesta varietat, per maridar amb sépia, calamars o peix fumat. Potser la persona valora els productes ecològics o vegans com el nostre Cava Castell d’Or Orgànic (tots els nostres vins i caves estan acreditats com a productes aptes per a vegans).

Podría ser, que aquest vi que volem regalar sigui un obsequi per compartir la Nit de Nadal o el dia de Sant Esteve on el menú inclourà carns, és el moment doncs de decantar-nos per un vi negre cabernet Sauvignon com el nostre Cossetània Reserva amb 12 mesos en bóta. Potser, estem pensant en un detall per una persona jove i activa, curiosa, i podem proposar un vi fresc, afruitat i floral com el nostre Vi Blanc de Castell d’Or.

2. El vi s’adapta al nostre pressupost. Sempre partint d’un mínim que pugui garantir els marges de qualitat del producte, podem trobar vins i caves aptes per a tots els pressuposts. Per trobar un bon vi, molt sovint no cal fer una despesa desmesurada. A vegades, un preu molt elevat va més relacionat amb el màrqueting que amb una qualitat excepcional. Podem optar per vins amb denominació d’origen que acrediten una sèrie de característiques de la zona i uns bons estàndard de qualitat. No necessàriament un preu més elevat ha d’implicar una qualitat millor.

3. El vi és un regal elegant i s’adapta a qualsevol situació. Regalant una ampolla de vi, sempre quedaràs bé amb el teu receptor i, fins i tot, el sorprendràs. Lluny de productes més típics, el vi és un regal original. El vi es beu amb amics, amb parella, en una ocasió de retrobament, un sopar romàntic o un sopar tranquil, per desconnectar de tota la setmana, amb una bona conversa o fins i tot, amb bons moments de silenci o un bon llibre. Regalar vi és una manera de regalar l’experiència per gaudir d’uns moments de plaer.

4. El vi també és un veritable comunicador. Tot i que, depenent de cada situació, el vi pot representar amor, agraïment o amistat. El vi és perfecte per comunicar el missatge que volem fer arribar a la persona. Una bona idea és acompanyar-lo amb una dedicatòria més personalitzada per acabar d’arrodonir aquest missatge.

 

5. Comprar un vi de proximitat és apostar per la creació d’una economia més justa i de futur pels agricultors. Castell d’Or està format per més de 2.200 agricultors i es té un ferm compromís de vetllar per les persones que treballen com agricultors al nostre territori. Comprar un vi de cooperativa és també col·laborar amb un model econòmic més just.

Castell d’Or ja té la seva botiga on-line operativa i pots comprar cava i vi on-line de manera fàcil i segura. També pots trobar els nostres productes a les diferents agrobotigues que tenim distribuïdes per tota Catalunya i a botigues especialitzades.

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Les cooperatives del grup Castell d’Or inicien una verema que resisteix a la sequera

Tots els agents implicats preveuen una molt bona qualitat del raïm malgrat s’estima una reducció d’un 20% en el volum de producció Tarragona. 19 d’agost de 2022.– Les cooperatives que formen part del grup Castell d’Or donen el tret […]

Actualitat

Actualitat

El Grup Castell d’Or llença el seu nou escumós sense alcohol

L’Sparkling Castell d’Or 0,0% és un producte viu i afruitat, molt refrescant i amb suggerents aromes tropicals i cítrics, apte per a vegans   Vila-rodona, 7 de juliol de 2022_ Castell d’Or aposta per continuar innovant i donar resposta […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or