Skip to content
23 nov. 2022

Cinc motius per regalar un bon cava (de proximitat) aquest Nadal

Bodegón Productos-20
Tap de Suro
23 nov. 2022

Categories

23 nov. 2022

El vi i el cava són veritables comunicadors

El vi i cava són un regal perfecte per les dates que estan a punt de començar. A vegades dubtem sobre quin detall podem fer a aquella persona que estimem o a qui li volem agrair haver estat amb nosaltres en un moment determinat. Un bon vi és una aposta segura quan pensem què regalar. És cert, però, que és important saber si la persona li agrada beure vi o cava per no errar  (sempre pot haver-hi motius culturals, de salut o simplement preferències personals), però un cop ho tinguem clar, podem destacar cinc bons motius que fan del vi i del cava un bon regal:

1. Versatilitat. El vi té una versatilitat tan gran que podem triar aquell que s’ajusti als gustos i preferències de cada persona. És un producte que podem personalitzar en funció del caràcter i els hàbits de cada consumidor. El primer pas és deixar a un costat el que ens agrada a nosaltres i pensar què és el que prefereix la persona que tenim al cap. Pot ajudar-nos fer un exercici de memòria i recordar quin tipus de cuina li agrada. Potser, té devoció pel marisc i li podem regalar un cava per maridar amb crustacis i ostres com el nostre Cava Imperial Castell d’Or, amb una reserva de més de 22 mesos, o un vi blanc de la varietat Chardonnay com el Cossetània Blanc d’aquesta varietat, per maridar amb sépia, calamars o peix fumat. Potser la persona valora els productes ecològics o vegans i el Cava Castell d’Or Brut Orgànic és ideal.

Podria passar que aquest vi que volem regalar sigui un obsequi per compartir la Nit de Nadal o el dia de Sant Esteve on el menú inclourà carn. És el moment, doncs, de decantar-nos per un vi negre amb presència com el Vi Negre Cossetània Reserva amb 12 mesos en bóta. Potser, estem pensant en un detall per a una persona jove i activa, curiosa i podem optar per un cava alegre i agossarat com el Cava Rosat Castell d’Or, de la varietat autòctona trepat.

2. El vi s’adapta al nostre pressupost. Sempre partint d’un mínim que pugui garantir els marges de qualitat del producte, podem trobar vins i caves aptes per a tots els pressuposts. Podem optar per vins amb denominació d’origen que acrediten una sèrie de característiques de la zona i uns bons estàndard de qualitat. No necessàriament un preu més elevat ha d’implicar una qualitat millor.

3. El vi és un regal elegant i s’adapta a qualsevol situació. Regalant una ampolla de vi, sempre quedaràs bé amb el teu receptor i, fins i tot, el sorprendràs. Lluny de productes més típics, el vi o el cava és un regal original. Es beu amb amics, amb parella, en una ocasió de retrobament, un sopar romàntic o un sopar tranquil, per desconnectar de tota la setmana, amb una bona conversa o fins i tot, amb bons moments de silenci i un bon llibre. Regalar vi és una manera de regalar l’experiència per gaudir d’uns moments de plaer.

4. El vi també és un veritable comunicador. Tot i que, depenent de cada situació, pot representar amor, agraïment o amistat. És perfecte per comunicar el missatge que volem fer arribar a la persona. Una bona idea és acompanyar-lo amb una dedicatòria més personalitzada per acabar d’arrodonir aquest missatge.

5. Comprar un vi de proximitat és apostar per la creació d’una economia més justa i de futur pels agricultors. Castell d’Or està format per més de 2.200 agricultors i es té un ferm compromís de vetllar per les persones que treballen com agricultors al nostre territori. Comprar un vi de cooperativa és també col·laborar amb un model econòmic més sostenible.

Els nostres productes es poden trobar a les diferents agrobotigues que tenim distribuïdes per tota Catalunya i a botigues especialitzades. També està disponible a la nostra botiga on-line.

Raïm

Altres notícies

Actualitat

Actualitat

Castell d’Or, presentarà diverses novetats a la Barcelona Wine Week 2023

El grup incia la promoció de la seva marca i productes en fires especialitzades de tot el món durant 2023   Vila-rodona, 18 gener de 2023_Castell d’Or tornarà a ser present a la Barcelona Wine Week que tindrà lloc del 6 al […]

Bloc

Bloc

Quant dura una ampolla de cava sense obrir? Tot el que has de saber

Després de les festes de Nadal, pot succeir que quedin sense obrir algunes ampolles de cava. És llavors quan poden sorgir dues preguntes: Quant temps dura aquest producte en bon estat? i quina és la millor manera de conservar l’ampolla […]

Club d'Or

Descomptes, acumulació de punts en les teves compres, sommelier personal i altres avantatges.

Properament

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!
Benvingut/da
Entra i gaudeix de l'experiència Castell d'Or