castell de la comanda

Aquest cava, fresc i equilibrat, s’ha elaborat a les comarques meridionals catalanes, famoses per la monumentalitat dels seus cellers modernistes, obres d’arquitectes deixebles o contemporanis d’Antoni Gaudí.

Flama Roja BRUT

FITXA DE TAST

Marca: FLAMA ROJA
Celler: Castell d’Or

D.O.: CAVA
Tipus: BRUT
Raïm: MACABEU – PARELLADA
Ampolla: Cava verda de 0,75 cl.
Alcohol: 11’5% vol.

EXAMEN VISUAL
Groc molt pàl∙lid, amb tonalitats verdoses, bon despreniment de bombolles fines i persistents, lentes en la seva evolució.

EXAMEN OLFACTIU
Net, franc i afruitat, amb marcats trets de fruita madura i suaus matisos torrats.

EXAMEN GUSTATIU
Bona estructura a la boca, sabors molt homogenis recordant les varietats del copatge. Adequada presència de carbònic en boca, equilibrat en acidesa i sucres. Final suau i llarg. Via retronasal molt neta.

IMPRESSIÓ FINAL
Agradable a l’atac, amb el carbònic excel∙lentment combinat, i post gust llarg i persistent amb predomini de fruita madura.

Criança: Segona fermentació en ampolla, criança mínima de 18 mesos en les nostres caves de Vilarodona.

Gastronomia: Per la seva estructura i criança és ideal com aperitiu a qualsevol hora, també acompanya perfectament tota mena de peixos, mariscos, carns blanques i vermelles, plats amb salses, etc. Òptim per acompanyar tot un àpat.

Temperatura ideal: 6 – 8º C

PACKAGING
Caixes: 6 unit.    Pes: 10 kg.    Palet: 80 x 120 x 177,5 cm.    Palet: 95 caixes 6 ampolles – 5 C.    Pes palet: 950 kg.