castell de la comanda

Aquest cava, fresc i equilibrat, s’ha elaborat a les comarques meridionals catalanes, famoses per la monumentalitat dels seus cellers modernistes, obres d’arquitectes deixebles o contemporanis d’Antoni Gaudí.

Flama Roja CAVA ROSAT

FITXA DE TAST

Marca: FLAMA ROJA
Celler: Castell d’Or

D.O.: CAVA
Tipus: BRUT ROSAT
Raïm: TREPAT
Ampolla: Cava blanca de 0,75 cl.
Alcohol: 11’5% vol.

EXAMEN VISUAL
Net i brillant. Atractiu color rosa de mitjana intensitat amb vius reflexos violetes. Bombolla fina, amb abundant formació de rosaris i densa corona.

EXAMEN OLFACTIU
Al nas és franc i fresc on dominen les fruites silvestres, destacant sobretot la maduixa, sobre un fons de menta.

EXAMEN GUSTATIU
A la boca és agradable. Carbònic ben acoblat, ric i dens. En la seva evolució mostra un caràcter varietal, fresc i complex a la vegada, carnós però lleuger, destacant sobretot les fruites vermelles de bosc, on domina la maduixa.

IMPRESSIÓ FINAL
Fresc i agradable. Ben equilibrat, bona estructura i carbònic ben integrat. Post gust agradable de mitjana intensitat, on es repeteixen i harmonitzen les aromes de nas i boca.

Criança: Segona fermentació en ampolla, criança mínima de 12 mesos en les nostres caves de Vilarodona.

Gastronomia: És ideal com a aperitiu a qualsevol hora, també acompanya perfectament tot tipus de peixos, mariscos, carns blanques i vermelles, plats amb salsa, et. Òptim per acompanyar tot un dinar.

Temperatura ideal: 6 – 8º C

PACKAGING
Caixes: 6 unit.    Pes: 10 kg.    Palet: 80 x 120 x 177,5 cm.    Palet: 95 caixes 6 ampolles – 5 C.    Pes palet: 950 kg.