SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

ORDER LIST

Skip to Content

VER MÁS

Castell Comanda CAVA SEMI

Character-based fruitiness of the varietal can be sensed alongside the dynamic acids.

Cossetania NEGRE 2017

COSSETÀNIA

La zona del Penedès fou habitada i cultivada en el s. VI A.C. per una tribu ibera anomenada Cossetans. Aquest vi és un homenatge a mil.lennis de tradició agrícola a la comarca del Penedès.

La zona del Penedès fou habitada i cultivada en el s.VI A.C. per una tribu ibera anomenada Cossetans. El Penedès reuneix les condicions idònies per a l’elaboració de caves i vins prèmium. Mil·lennis de tradició agrícola, un paisatge marcat per turons, boscos i, sobretot, un mar de vinyes. Podem trobar vinyes des d’arran de mar fins a 500 metres, generant microclimes diversos. Els vins de Cossetània han estat reconeguts arreu del territori per la seva qualitat prèmium, singulars i valorats arreu del món. El cava de Cossetània està elaborat per les nostres cooperatives i es pot comprar a la nostra botiga on-line.

TEMPLER

De relleu accidentat i feréstec, de terreny calcari, amb un clima de grans contrastos, el massís muntanyós del Montsant produeix vins de gran caràcter on destaquen les varietats històriques del territori, la Garnatxa i la Samsó.

ESPLUGEN I ABADIA MEDITERRÀNIA

Aquests vins han estat elaborats amb raïms procedents de vinyes centenàries de Garnatxa i Carinyena (Samsó) de les nostres finques situades a Bellmunt del Priorat. La llicorella i el sòl format per pissarra és una de les característiques de la comarca del Priorat, així com el seu clima sec, que generen un vi de gran intensitat i estructura rica en gustos i aromes. De la D.O Priorat.

CASTELL DE LA COMANDA

El celler de Barberà de la Conca, és conegut com una de les “Catedrals del Vi” pel seu monumentalisme, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell, i és una mostra representativa del més pur estil modernista que envolta el món del vi a la Conca de Barberà.

FLAMA D'OR

La suavitat del clima, la llum del Mediterrani, les especials característiques geogràfiques del país i segles de tradició doten als vins Flama d’Or de la rica personalitat que els distingeix.

FLAMA ROJA

La gran tradició vitivinícola de Tarragona queda reflectida en la monumentalitat dels seus cellers. El Celler Cooperatiu de Vila-rodona, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí, és una de les grans construccions del modernisme català.

FRANCOLÍ

El celler de l’Espluga de Francolí, conegut com “la Catedral del Vi” pel seu monumentalisme, obra de l’arquitecte Pere Domènech Roura el 1912, és una mostra representativa del més pur estil modernista que envolta el món del vi a la Conca de Barberà.

PUIG DE SOLIVELLA

El món del vi a les comarques meridionals de Catalunya es distingeix per la monumentalitat de l’estil modernista dels seus cellers, obres d’arquitectes deixebles o contemporanis d’Antoni Gaudí.

ABADIA MEDITERRÀNIA I ESPLUGEN

TEMPLER

De relleu accidentat i feréstec, amb un clima de grans contrastos, el massís muntanyós del Montsant produeix vins de gran caràcter que deuen l’origen de la seva elaboració als monjos cartoixans a l’Edat Mitjana.
castelldor logo daurat

Contacta amb Castell D’Or, pregunta’ns el que necessitis o envia’ns una petició de reserva.

Visita’ns >

to-topto-top