SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

ORDER LIST

Skip to Content

Descobreix Castell d’Or

EL NOSTRE PROCÉS

Des de fa més de cent anys, les cooperatives treballen la vinya perquè puguis degustar, amb tots els sentits, caves i vins amb la personalitat pròpia.
castelldor xarelo penedes

Castell d'Or unió cooperatives de Catalunya amb venda online de cava premium

Ens estimem la feina que fem amb les nostres pròpies mans i conservem la tradició treballant les vinyes i oliveres. El nostre origen ens defineix i la nostra essència es manté intacta.

Castelldor verema 13

01

Procés en l’elaboració del vi i cava

Els nostres productes procedeixen de diferents varietats de raïm com Xarel·lo Macabeu, Parellada, Chardonnay, Trepat, Cabernet Sauvignon, Merlot, Ull de llebre, Garnatxa negra i Carinyana.

Castelldor verema 5

02

Les vinyes

Les nostres terres són cultivades sense adobs ni pesticides químics, realitzant un exhaustiu control de tots els processos i fases del cultiu de la vinya. Comptem a les certificacions del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE)

Castelldor verema 9

03

La recollida

El moment en què es recullen els raïms determina l’acidesa, la dolçor i el gust del vi. La collita també depèn en gran mesura del clima i de la manera en què es reculli el raïm.

Les variables que incideixen en la bona qualitat del raïm que arriba al celler són, principalment: un estat de maduració òptim, un bon estat sanitari dels raïms, el sistema de recollida i el transport ràpid i respectuós del raïm fins al celler.

Castelldor verema 4

04

El premsat

En aquest procés busquem obtenir el most de la més alta qualitat, per aquest motiu es fa un procés de premsatge controlant la pressió per tal que sigui la menor possible i obtenir una  matèria primera excel·lent.

Castelldor verema 3

05

La clarificació i filtració

Mitjançant productes naturals i respectant la naturalesa del vi, fem la clarificació per tal de precipitar les partícules i evitar les terboleses.

maceracio castelldor

06

La maceració

Amb l’objectiu d’extreure les propietats de les pells, com els aromes, colors i tanins fem un procés de maceració controlat per donar les característiques bàsiques als nostres vins

Castelldor verema

07

La fermentació

A través de temperatura controlada i de disposar de tines d’acer inoxidable, es controlen l’acció dels llevats fent que el procés de conversió dels sucres en alcohol sigui la més adient pel seu contingut alcohòlic, per potenciar el sabor final dels nostres productes i per a la seva conservació més adient.

Castelldor verema 12

8

L'embotellament

En les nostres plantes envasadores és on acaba el procés i en aquesta fase és on tapem el nostres vins i caves. Seleccionem els materials més adequats per tal de garantir la màxima  puresa i qualitat del producte a fi de garantir que arribi a les mans del consumidor amb totes les seves propietats. De la vinya a la copa.

castelldor logo daurat

Contacta amb Castell D’Or, pregunta’ns el que necessitis o envia’ns una petició de reserva.

Visita’ns >

to-topto-top