SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

ORDER LIST

Skip to Content

Castell d’Or

Missió. La cura del cava de cooperatives.

La nostra missió

La missió de Castell d’Or és millorar la vida dels agricultors que formen part dels nostres 13 cellers i deixar la nostra empremta en benefici de la societat. Per això, busquem fer valdre el treball que realitzen els agricultors però també la terra que cultiven fomentant el respecte al Medi Ambient. L’agricultura és per nosaltres un bé a protegir i una professió de futur que pot evolucionar i adaptar-se a l’època que vivim sense renunciar als seus orígens. Castell d’Or recolza els agricultors i ajuda a implementar les millores tecnològiques perquè es puguin adaptar als canvis del sector i al traspàs entre generacions.

Castell d’Or treballa per donar a conèixer els nostres vins, caves i olis sempre amb el ferm compromís de vetllar per les persones que en formen part d’aquest procés, del territori i de la cultura agrícola.

A més, la filosofia de Castell d’Or és també valorar els petits plaers que ens ofereix la vida i que ens permeten gaudir d’instants d’alegria. No calen grans motius, celebrem la vida i els petits moments, que, en realitat, són els que construeixen la felicitat.

raim castelldor primavera 2020
valors castelldor

Valors

Cooperativisme

Amor per la terra i la vinya

Promoció de la nostra cultura i història

Rigor en el procés d’elaboració

castelldor logo daurat

Contacta amb Castell D’Or, pregunta’ns el que necessitis o envia’ns una petició de reserva.

Visita’ns >

to-topto-top