SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

ORDER LIST

Skip to Content

Castell d’Or

Vinyes d’experiència
Visita’ns

L’escriptor Àngel Guimerà va denominar Catedral del Vi al celler cooperatiu de l’Espluga de Francolí. Aviat aquesta denominació va servir per anomenar aquells cellers construïts a principis del segle XX de la mà de Cèsar Martinell, deixeble d’Antoni Gaudí, i de Lluís Domenech i Montaner i el seu fill Pere Domènech Roura. Castell d’Or compta amb tres cooperatives modernistes: la de l’Espluga de Francolí, Barbera de la Conca i Vila-rodona.

Conèixer aquests espais que parlen de la nostra història i la nostra cultura és ampliar l’experiència del vi, viure-la amb tots els sentits, descobrir els colors de la vinya, sentir els orígens i la tradició. Visitar els nostres cellers i descobrir el bressol de la vinya deixant-se emportar pels colors, les formes i l’experiència d’apropar-se al món del vi.

Si vols conèixer una mica més sobre el modernisme i com es va aplicar en l’agroindústria vinícola, visita les cooperatives de l’Espluga de Francolí, Barberà de la Conca o Vila-rodona, unes autèntiques obres d’art. A més, la seva ubicació és perfecta, ja que estan situades en la Ruta del Cister, pròximes als monestirs de Poblet i Santes Creus.

castell dor vinyes primavera

Taller fotogràfic

Apropa’t a la natura i als secrets de la vinya des de la fotografia. Data 15 de maig a les 9:30

De la ma de Ferran Aguilar, membre de AFPE compta amb una experiència de quinze anys com a professor de fotografia.

Millorar la tècnica, explorar la creativitat i descobrir les moltes oportunitats fotogràfiques que el paisatge agrícola ens brinda.

Guanyador d’un centenar de premis nacionals entre els què destaca LUX OR, PLATA I BRONZE en la categoria de natura.

Apunta't-hi

Data 15 de maig a les 9:30. Places limitades

La vida a la vinya

ferran aguilar

castelldor logo daurat

Contacta amb Castell d’Or, pregunta’ns el que necessitis o envia’ns una petició de reserva.

Visita’ns >

to-topto-top