SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

00.00

ORDER LIST

Skip to Content

Castell d’Or

Vinyes de Qualitat que produeixen “cava premium”

Castell d'or cava vins

Som cooperatives de vi de Catalunya

Castell d’Or neix el 2006 de la unió d’un grup de cellers de diferents zones vitivinícoles del Penedès, la Conca de Barberà, Priorat, Tarragona i Montsant. Aquests cellers, amb una història centenària, aposten per unir els seus esforços i coneixements en els processos de producció, elaboració, envasat i distribució de vins, caves i olis elevant l’estàndard de qualitat dels seus productes fins a obtenir el reconeixement i el prestigi en tot el món de les seves marques.

L’artesania i el respecte per la terra en l’elaboració del vi unit al coneixement tècnic dels viticultors i enòlegs que s’esforcen per oferir un producte únic i amb personalitat, junt amb la incorporació de les instal·lacions més innovadores, dona com a resultat un grup que es consolida com a una de les empreses referents en el món del vi i el cava en el panorama nacional i internacional.

Les vinyes del socis de totes les cooperatives del grup produeixen al voltant de 55 milions de quilograms de raïm. A més, Castell d’Or te la capacitat de comercialitzar 15 milions d’ampolles de cava i 6 milions de vi.

Els nostres productes procedeixen de diferents varietats de raïm com Xarel·lo Macabeu, Parellada, Chardonnay, Trepat, Cabernet Sauvignon, Merlot, Ull de llebre, Garnatxa negra i Carinyana.

Tanmateix, el més important per nosaltres, és que cada ampolla de vi o cava sigui única i excepcional pel comprador, el veritable protagonista d’aquest projecte, que rebi a les seves mans un producte que parli del llegat de les nostres famílies, de la nostra història i del nostre amor per la terra i la vinya.

Castell d'or cava vins
castelldor logo daurat

Contacta amb Castell d’Or, pregunta’ns el que necessitis o envia’ns una petició de reserva.

Visita’ns >

to-topto-top